Ömer Çelik
Cezalı
- 24 Kasım 2008
- 7.558
- 2
- 1.333
Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?
Mehmet Yıldız
Mehmet Yıldız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eger Linderoth saglam ise, Rosicky riske deger diyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adamin bonservisi elinde.
Michael Owen.
Hadi haldunum yap numaranı.
Renkdaş geçen sezonu bi düşün?
Kewell-Lincoln-Arda,bi ara yaptıkları paslarla rakipleri maymun ettiler.
Rijkaard'ın da istediği bu.Bol pas.
Kontra takımı yaratılmıyor.Bol pas yapan rakibi boğan bi takım yaratılıyor.Kewell,bi Mehmet Topal kadar pres yapamasa da oyunu aklıyla oynuyor.Gücünü ekonomik kullanıyor.Gereken hamleyi gerektiği yerde yapıyor.Sabri gibi boşa koşmuyor.Zekasıyla iş görüyor.Ayrıca bi sürü tamamladığı 90 dakika sayabilirim sana..
Hocam Kewell ı inan bende senin kadar seviyorum ve ayrı bir yere koyuyorum,fakat rakip alana Arda-Baros-Keita 3lüsü,Kewell lı bir kombinasyondan daha çabuk geçer ve daha çabuk posizyon bulurAlex,Lincoln,Kewell gibi futbolcularla hızlı futbol oynanmaz
Keita nın bir kaç maçını öncedende izlemiştim adam çok süratli onun süratine ayak uyduracak Baros var birazda Arda,Kewell da işin içine girerse orta saha çok gedik verir.Bir hafta 5-1 yenersek deplasmanda 4-2 yeniliriz,geçen sene yaşanılan gibi.Kewell gibi bir oyuncuyu bile yedek bekletilmesi ön görülen bir kadrodan bahsediyoruz.Keyfini çıkaralım
![]()