Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Linderoth tamami ile iyilesti diyolar, sayet dogruysa elde var 2. Biri santrafor digeri libero olmali. Sagbek'te Ugur, Serkan, Sabri varken Neill gibi bir kazmanin hic bir geregi yok. Hazir Lyon'la iliskiler iyiken Grosso veya Mensah ikilisinden birini alabilsek guzel olur.

bence gene paraya kıyıp kaliteli bir golcü var sırada, haydi hayırlısı :)

benim görüşüm kaliteli yıldız statüsünde adlandırabileceğimiz en az 1 yabancı oyuncu daha alınmalı ortasahaya ve yabancı transfer kapanmalı.bir tane de yerli süpriz bir isimle transferi kapatmalıyız.

Bir stoperde oynayabilen sağ bek,bir orta saha oyuncusu ama kaliteli ve yabancı,forvet(sağ ve sol winger) oynayabilen bir Türk.

Eger Linderoth saglam ise, Rosicky riske deger diyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adamin bonservisi elinde.

Eger Linderoth saglam ise, Rosicky riske deger diyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adamin bonservisi elinde.

Kesinlikle iyi bir transfer olur, ustelik Ceklerin en iyi iki oyuncusu kadromuzda olur. Lup diye oyuncu alınmaz zira. Saglık kontrolunden gecer, durumu fitse imza attrılır.

Renkdaş geçen sezonu bi düşün?

Kewell-Lincoln-Arda,bi ara yaptıkları paslarla rakipleri maymun ettiler.

Rijkaard'ın da istediği bu.Bol pas.

Kontra takımı yaratılmıyor.Bol pas yapan rakibi boğan bi takım yaratılıyor.Kewell,bi Mehmet Topal kadar pres yapamasa da oyunu aklıyla oynuyor.Gücünü ekonomik kullanıyor.Gereken hamleyi gerektiği yerde yapıyor.Sabri gibi boşa koşmuyor.Zekasıyla iş görüyor.Ayrıca bi sürü tamamladığı 90 dakika sayabilirim sana..

Hocam Kewell ı inan bende senin kadar seviyorum ve ayrı bir yere koyuyorum,fakat rakip alana Arda-Baros-Keita 3lüsü,Kewell lı bir kombinasyondan daha çabuk geçer ve daha çabuk posizyon bulur;)Alex,Lincoln,Kewell gibi futbolcularla hızlı futbol oynanmaz;)Keita nın bir kaç maçını öncedende izlemiştim adam çok süratli onun süratine ayak uyduracak Baros var birazda Arda,Kewell da işin içine girerse orta saha çok gedik verir.Bir hafta 5-1 yenersek deplasmanda 4-2 yeniliriz,geçen sene yaşanılan gibi.Kewell gibi bir oyuncuyu bile yedek bekletilmesi ön görülen bir kadrodan bahsediyoruz.Keyfini çıkaralım;)

Beyler artık transfere gerek yok!Artık herkes Forma,Tshırt,Gs mobile,Kombine ne bulursa alsın;)Ben Gs mobile alıcam;)Bu kadar transfer bizler için artık bizde birşeyler yapmalıyız elimizden geldiği kadarıyla;)

keitanın dedikodusunu epey yaptık sıra yenisinde o da acıklansa yarında bıraz onun muhabetini etsek yav :D

maçlarda başlasa doya doya izelesek

Ek olarak bu takımın ilk 11 i

Leo

Hakan-Servet-Gökhan-Uğur

Ayhan-Mehmet Topal-Barış(linderoth)

Arda-Baros-Keita

dır;)

Kewell,Emre Güngör,Serkan Kurtuluş,Sabri de bu 11 in yedeğidir;)

Ek olarak Emre Çolak tan çok ümitliyim,Aydın konusundada kararsızım!

Van Gobbel :D:D:D tam bi terminetör

aslinda Kewell orta alanda oynasa? Ve Arda solda?

-----------M.T.----------

Transfer-----------------

-----------Kewell----------

Keita------------------Arda

----------Baros------------

forvet ve stoper alıp kapatabiliriz transfer sezonunu

Hocam Kewell ı inan bende senin kadar seviyorum ve ayrı bir yere koyuyorum,fakat rakip alana Arda-Baros-Keita 3lüsü,Kewell lı bir kombinasyondan daha çabuk geçer ve daha çabuk posizyon bulur;)Alex,Lincoln,Kewell gibi futbolcularla hızlı futbol oynanmaz;)Keita nın bir kaç maçını öncedende izlemiştim adam çok süratli onun süratine ayak uyduracak Baros var birazda Arda,Kewell da işin içine girerse orta saha çok gedik verir.Bir hafta 5-1 yenersek deplasmanda 4-2 yeniliriz,geçen sene yaşanılan gibi.Kewell gibi bir oyuncuyu bile yedek bekletilmesi ön görülen bir kadrodan bahsediyoruz.Keyfini çıkaralım;)

Kewell'ın oyuncu ve karakter kalitesini tartısmak ancak bazı "kus" beyinlerin yapabilecegi birsey, fakat Kewell'ın ozellikle fizik gucu yuksek takımlar karsısında 2. yarlarılarda takımın direncini kırdıgı bir gercek. Bu yuzden onu ekonomik kullanmamız gerektigini dusunuyorum.

Ek not olarak, Avusturalya'nın gectigimiz son 2 ayda oynadıgı maclarda Kewell'ı fizik olarak inanilmaz hazır ve istekli gordum. Insallah forumunu bizim icinde devam ettirir.

Zira biliyoruz ki, iyi bir Kewell Roberto gibi isimlerinin sonu to ile biten oyuncuları top'a cevirip Robertop yapmasini iyi bilir :)

Geri
Üst Alt