Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Lugano nereye geliyor renkdaşlar.O adamın adının bu forumda anılması bile garip ve bir o kadar saçma.Elimizde hala daha gitmemiş Servet,Gökhan,Emreler, gibi oyuncular var ne gerek var luganoya .

Lugano denen yaratığın bu forumda isminin geçmesini garipsedim. Eğer gelirse Galatasaray' ı ebediyen bırakırım. Benim değerlerim var. Böyle bir adamı kulübümde görmek benim için Galatasaray' ın bittiği anlamına gelir.

Lugano denen yaratığın bu forumda isminin geçmesini garipsedim. Eğer gelirse Galatasaray' ı ebediyen bırakırım. Benim değerlerim var. Böyle bir adamı kulübümde görmek benim için Galatasaray' ın bittiği anlamına gelir.

buraya çok güzel uyan bi argo kelime var ama neyse.. Galatasarayın sana gitme diye yalvaracağını zannetmiyorum... :S

sakin olun renkdaşlar bi f5 li işin niye birbirinize dalaşıyorsunuz

Ulaaaannnn Gökhan Zan'ı alınca ooooo ezeli rakipten beleş on numara adam aldık diye göbek atıyosunuz ya Lugano'nun neresini begenmiyosunuz.

Revivolar , Baliçler , Tomaslar'ı nasıl sahiplendiniz ya ???

Yemin ediyorum ki ; Lugano yarın imzayı atsın adamı ilah yaparsınız ilah. Şimdi gelmeyecegini , alamayacagımızı bildiginiz için ÇAMUR atıyosunuz. Yok istemem yok uzak dursun yok galatasarayı bırakırım. Geçin bunları. Hepiniz sallıyosunuz.

o lugano semesi gelirse Galatasaraylılığımı askıya alırım!!!

Lugano bence taş gibi stoperdir...Top geçer adam geçmez cinsinden...

Böyle adamlar karşı takım taraftarı antipatik oynadığı takım taraftarı da sempatik bulur...

Sonuçta futbol profesyonellik ise böyle bir stopere hayır demem...Su açıdan haklı olabilişrsiniz...Bize yapmadığını bırakmadı...Ama adam profesyonel bağlı oldugu takımı ıcın çalısıyor...Bize gelse Eminim aynısını fb yede yapardı...Neyse fazla uzatmayalım...

Lugano olmasın ama Mekses olsun:D:D:D(2 gömlek üstün hali...Çirkeflik vs)

Emre aşık Barış ve sabri çok iyi oyuncu olsalar herkese sempatik gelirdi..

Emre aşık:Ben seviyorum ayrı:)

Bana kalırsa her takımdsa pislik oyuncu olmalı...Şöyle biçsin rakibi...Korkutsun...Yıldırsın...

Hele stoper ve ortasahada:D:D

Lugano bence taş gibi stoperdir...Top geçer adam geçmez cinsinden...

Böyle adamlar karşı takım taraftarı antipatik oynadığı takım taraftarı da sempatik bulur...

Sonuçta futbol profesyonellik ise böyle bir stopere hayır demem...Su açıdan haklı olabilişrsiniz...Bize yapmadığını bırakmadı...Ama adam profesyonel bağlı oldugu takımı ıcın çalısıyor...Bize gelse Eminim aynısını fb yede yapardı...Neyse fazla uzatmayalım...

Lugano olmasın ama Mekses olsun:D:D:D(2 gömlek üstün hali...Çirkeflik vs)

Hep de babyface'ler böyle çirkef oluyor :D

Ulaaaannnn Gökhan Zan'ı alınca ooooo ezeli rakipten beleş on numara adam aldık diye göbek atıyosunuz ya Lugano'nun neresini begenmiyosunuz.

Revivolar , Baliçler , Tomaslar'ı nasıl sahiplendiniz ya ???

Yemin ediyorum ki ; Lugano yarın imzayı atsın adamı ilah yaparsınız ilah. Şimdi gelmeyecegini , alamayacagımızı bildiginiz için ÇAMUR atıyosunuz. Yok istemem yok uzak dursun yok galatasarayı bırakırım. Geçin bunları. Hepiniz sallıyosunuz.

Çok saçma birisin;)

Emre Aşık'a da çirkef dediniz ya helal olsun daha ne diyim.

Alın Luganoyu da ne yaparsanız yapın anasını satayım.

Lugano ve gerizekalilik. Ayni cümle'de gecmesi bile ayip.

Lugano cok kurnaz,akilli ve taktiksel acidan Türkiye'deki bütün stoper'lerden coook daha üstün. Aynen Ayala gibi.

Uyduruk hata makinesi Edu'ya ragmen Fenerbahce'nin savunmasini tek basina ayakta tutan isim'di.

Ben isterim, daha önce yaptiklari ilgilendirmez Galatasaray'a geldikten sonra.(Geldigini varsayarsak.)

Yeter'ki Fenerbahce'de gösterdigi performans'i göstersin hattaa daha daha iyi olsun.

diego-lugano-01.jpg

madem çok büyük hayranısın o halde bizim maçtada sen bu adamı izlemişsindir. üstüne bence gideceği takımı tut tam olsun. Ne abarttınız mübarek Kaladze mi Nesta mı bu adam ? Terry mi yoksa ?

Madem süper adam birtane Ayala gibi neden savunma sorunu olan R.Madridde değil hala yada milan ? yada Man.U ... yapmayın ne kadar abarttınız. Bir kere bu LAVUK profesyonel bir futbolcu değil aşikar. Savunma hattı oyuncusu bu kadar faul yapıp rakibiyle oynayamaz. Çünkü yaptığı hata hayatidir. Çok istiyorsan gid fan page kur sohbet et adamla. Ben F5 li olduğu için söylemiyorum bunları. Abartmanıza yetmezmiş gibi birde Galatasarayımıza önermene kızıyorum. Adam gibi araştırsanız ne futbolcular var çakma çıkma defolu adamlarla niye uğraşırız ki ?

Boşuna kendinizi yormayın, gelemeyecek zaten Lugano.

@ Tevezos :

Arkadaşım IQ kaç sende ? Nasıl bir benzetmedir G.Zan ve Lugano ? Sen ne zaman G.Zan ( bizim maçlarımız haricindede) çirkeflik yaptığını ? yada efendi olmadığını ? Ayrıca adam Türk milli oyuncumuz. Elbette sevinicez. Adam BJK da mutsuzdu geldi bize. Lugano mutsuz değilki para için yapıyor!

Ya yapma allah aşkına renkdaş Emrede de lugano kadar olmasana biraz aşırıya kaçan sertliği var ama bn Emreyi çok seviyorum...

İyi de bu adamlar savunma oyuncusu sert olucaklar elbet. Ama Emre Aşık kime gidip vurdu tükürdü ? laf etti sövdü ? Kaç yıldır oynuyor bu adam. Dünkü Luganoyu savunmak için ortaya attığınız adama bak. Emre profesyoneldir. Lugano ise velettir. Halbu olunca isterse dünyanın en iyi stoperi olsun hayır gelmez ( ki olamaz öyle bir ihtimal yok o bir f5 li çünkü )

Geri
Üst Alt