Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Güzel arkadaşım çift yönlü orta saha yeni moda olmadı sen merak etme.Rijkaard'ın kendisi bizza çift yönlü orta sahadır.Ve ne kadar tutulmuştur.Burdan yap hesabını ;)

İki yönlü orta saha yeni moda olmadı biliyorum ama biz de yeni,hatırlasanıza daha bikaç sene önce illa 10 numara diye taraftar kendisi istiyordu 10 numara,ama artık taraftar da bilinçlendi :)

Eboue Dengen Miguel 3 lüsünden biri gelir orta saha transferini Aslantepeye bırakırlar:D

İki yönlü orta saha yeni moda olmadı biliyorum ama biz de yeni,hatırlasanıza daha bikaç sene önce illa 10 numara diye taraftar kendisi istiyordu 10 numara,ama artık taraftar da bilinçlendi :)

Tabi o yönden de haklısın:D Bende Hagi'den sonra (Doya doya izleyememişimdir) 10 numara istiyordum tabi yaş15-16 idi o zamanlar:D.İnsan akıllanınca futbolun ve estetiğin anlamını birleştirince böyle istiyor.Ben bir daha asla istemem 10 numara:).Estetik oynayacak oyuncular daha çok kanatlarda göbekte ise yaratıcı ileri geri oynayacak oyuncular istiyorum genelde :)

bence yeni transferimiz kimse olmayacak çünkü transfer yapmayacağız :ka10:

ya sizce stad yetişecek mi 2010-2011 sezonuna ben hiç umutlu değilim aslantepe deyince aklıma geldi

bence yeni transferimiz kimse olmayacak çünkü transfer yapmayacağız :ka10:

rentaş ne gerek var bu kadar sinire. :)

biz transfer yapmasak bile kadromuz türk standartlarına göre iyi bir kadro. şampiyonlar liginde de mücadele etmeyeceğimize göre.

ki bana bir süpriz yaparız gibi geliyor. yapmasak da dediğim gibi hiç ümitsizliğe gerek yok. transfer konusunda biraz aç gözlü olduk sanırım. :)

ya sizce stad yetişecek mi 2010-2011 sezonuna ben hiç umutlu değilim aslantepe deyince aklıma geldi

stadın 2010'un başlarında bitmesi planlanıyordu sanırım. şimdi ise en geç 8 ay sonra biteceği söyleniyor.

adnan polat da dün showtv'de 2010 ağustos'ta bitecek dedi.

valla hç güven olmuyor ama umarım bitecek çünkü başka çaremiz yok.

inşallah yoksa çok büyük maddi ve manevi kayıplarımız olur :42:

ya sağ kanat a ihtiyacımız yokkii...

uğur sakatlanana kadar süperdi... uğurdan sora da sabri hiç te sırıtmadı orda...

eeee şimdi uğur da iyileştiğine göre sorun yok...

bence stoper alınmalı... gökhanla olmaz bu iş...

emre güngör iyi ama o da çabuk sakatmalıor...

servetin yanına iyi bir stoper şart...

Renkdaş bir oyuncu 1 yıldan fazla sakatsa,iyileştiği anda hemen eski formuna dönemez.Dönmesi çok zordur.Benim gözümde uğur bitmiştir.Yazık oldu kendisine

Renkdaş bir oyuncu 1 yıldan fazla sakatsa,iyileştiği anda hemen eski formuna dönemez.Dönmesi çok zordur.Benim gözümde uğur bitmiştir.Yazık oldu kendisine

ben senin gibi düşünmüorum... uğur bu sene kadronun banko isimlerinden olacak ve seneye bu zamanlar onu dünya kupasında izleyeceğiz inşallah...:D;)

uğurun kafadan 4 ayı var daha. tahmini söylüyorum ama bu gerçektir. Kas ları tekrar topluyacak üstüne kondisyon koyacak ve sonrada sisteme mpnte olucak. Sağ kanat yada kısacası kanatların özel görevleri vardır :

- kademe yapmak

- açık kapamak

- bindirmeler

- pas dağılımı

- atak organizasyonuna katkı gibi

uğur daha genç hani deneyimli bir adam olsa söz konusu oyuncu tamam mental durumu daha kolay aşardı ama öyle değil işte. Çok sevdiğim değerli kardeşim umarım toplar kendini. Sağ bek e acil ihtiyaç yok ama olursa bulunursa bal olur kaymak olur. Sabri yi artık oralarda görmek istemiyorum. Orta saha bence çok çok acil değil. Keita yı da kullanabilir orada gerektiğinde.

Yeni transferimiz bu geceyarısı saat 03.00′te açıklanacak. Şu an yolda kendisi. Sevgilerimle. Melih

Melih Abi açıklamış nöbetteyiz bu gece

hadi canım ? link nerde ? verirsen sevinirim

Geri
Üst Alt