Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Valla Gs de çok önemli isimler var,Keita ve Arda forvet hattının değişmez isimleri olucaktır;)Baros uda kesemeyeceğine göre,normal olarak Kewell 2. yarı oyuna girmesi en mantıklı;)

Kewell kondisyon açısından tempolu bir 60 dk yı bile kaldıramayacak durumda,vizyonumuzu dar tutmayalım.Keita ve Arda üst seviye kanat oyuncularıdır.Bunu Kewell da kabullenmeli;)

Oz büyücüsü ile vizyon daralıyosa peh be renkdaş..Öhh yani...

Kewell ilk 11 oynamazsa,Galatasaray'ın bu sene hiç bir maçını seyretmem...

Bu kadar ön yargılı olmayın;)Kewell ıda oynatırsa Rijkaard orta sahamızın mücadele gücü çok düşecek;)Geçen seneki defans sorunları ortaya çıkcak.Koskoca orta sahayı Mehmet Topal ve Ayhan a emanet edersek rakip takımlar çok cabuk defans oyuncularımızla birebir kalırlar;)Kötü dediğimiz De Santcis in yediği gollere bakın geçen sene,%70 i kaleci ile karşı karşıya kalınan pozisyonlar;)Casillas ı da getirsen defansa Nesta yı da koysan birebirde defans ve kaleci her zaman çok kötü durumlara düşebilir;)Aynı hataya bir kere daha düşmemeliyiz;)

Eğer Kewell'ı kesecekse,Kader Keita transferine sonuna kadar karşıyım! Bu böyle biline...

------Leo------

Hakan-Servet-Gökhan-Uğur

Ayhan-Topal-Barış(Linderoth)

Arda-Baros-Keita

İdeal kadromuz bence bu şekilde olmalı;)Orta sahada Barcelona da unutmayalım ki,Xavi-İniesta,Yaya Toure oynuyor.Bu kişilerin en büyük özelliği çok koşması ve topa çok hakim olması;)Kewell topa çok hakim bir futbolcu olabilir ama pres yapamaz,bu yüzdendir ki ilk 11 de oynaması bana göre zor;)

+1905,

Bencede Arda orta sahada oyniyamaz, öyle hem defans hem ofans yapacak kadar kondisyon yok.

Kewell'da önemli bir yedek olur, ne var bunda?

Hocam ben geçen seneki Kewell dan bahsediyorum fakat siz Leeds teki Kewell dan bahsediyorsunuz sanırım;)Bir önyargıyı değiştirmek atomu parçalamaktan daha zordur muhabbetine sokmayalım kendimizi;)

İlla ki böyle bir sıkıntı oluştuysa Arda parlamışken,para ediyorken satsınlar...Gelecek paranın bir kısmı ile de çok ünlü bir sağ bek alsınlar.

______________Leo Franco________________

_Uğur_______Mensah_______Servet_____Hakan_

____________Emana____Mehmet Topal________

_______________Arda Turan_________________

___Kader Keita_________________Harry Kewell__

_______________Milan Baros_________________

Orkun Usak

Emre Güngör

Serkan Kurtuluş

Alparslan Erdem

Emre Çolak

Serdar Eylik

Cem Sultan

Eğer Kewell'ı kesecekse,Kader Keita transferine sonuna kadar karşıyım! Bu böyle biline...

Valla Keita,rakibin sağ kanadını dağıtacak sprinter,atletik bir futbolcu;)Kewell ise durarak oynayan oyun zekası çok yüksek bir futbolcu;)Tempolu bir oyunda Kewell la maksimum 45.dk devam edilebilir;)Keita ile Kewell stil olarak birkere apayrı oyuncular;)Arda ile Kewell belki bir noktada benzetilebilir ama Keita ikisindende çok farklı acayip bir futbolcu;)

Hocam ben geçen seneki Kewell dan bahsediyorum fakat siz Leeds teki Kewell dan bahsediyorsunuz sanırım;)Bir önyargıyı değiştirmek atomu parçalamaktan daha zordur muhabbetine sokmayalım kendimizi;)

Renkdaş varya,inanamıyorum size..

Kewell kesilirmi hiç ya..

Aslında size 1,5 kg İnamoto,3 kilo İorfa,5 kilo da Petre lazım..

Valla ayıp oluyo...

Valla Keita,rakibin sağ kanadını dağıtacak sprinter,atletik bir futbolcu;)Kewell ise durarak oynayan oyun zekası çok yüksek bir futbolcu;)Tempolu bir oyunda Kewell la maksimum 45.dk devam edilebilir;)Keita ile Kewell stil olarak birkere apayrı oyuncular;)Arda ile Kewell belki bir noktada benzetilebilir ama Keita ikisindende çok farklı acayip bir futbolcu;)

ben ikisini benzetmedim ki sadece keita geldi diye kewell kesilecekse karşıyım dedim...

İlla ki böyle bir sıkıntı oluştuysa Arda parlamışken,para ediyorken satsınlar...Gelecek paranın bir kısmı ile de çok ünlü bir sağ bek alsınlar.

Mesela ben buna hayır demem;)Stil olarak Kewell ile Arda benzer tipte kanat oyuncuları;)

Valla ayıp oluyo...

evet evet bu arkadaşlara lukunku,inamoto,petre,bratu,carrusca vs..lazım

Valla ayıp oluyo...

Hocam tempolu rakibi boğucu bir oyun oynatmak istiyorsa Rijkaard,ilk 11 de Kewell a ilk 11 de yer vermemeli bence;)Kewell,Lincoln,Nonda bunlar tempolu oyuna ayak uyduramayan,zekasıyla bu açıkları kapatmaya çalışan futbolcular;)Fakat bu sezon ki kadro rakibi darmadağın edebilecek yetenekte ve patlama özelliği olabilen futbolculardan kurulu,bu noktada Kewell takımı yavaşlatır.Kewell sız illaki olmaz ama sadece 45. dk diyorum ben;)

evet evet bu arkadaşlara lukunku,inamoto,petre,bratu,carrusca vs..lazım

Sonuna kadar Kewell...

Kewell forum bekçileriyiz biz.. :mad:

Oz Büyücüsü mutlaka 11 de olmalı..

Rijkaard'a güvenim tam...

Forumdaki aksi fikirleri kendine görev edinecek değil ya..

Geri
Üst Alt