Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?

evet evet bu arkadaşlara lukunku,inamoto,petre,bratu,carrusca vs..lazım

Valla bu takıma bir tane daha Keita tarzında tempolu,sprinter,top sürme kabiliyeti iyi olan,çalım atabilen bir oyuncu getirsinler sol açığa,ben hem Arda hemde Kewell dan vazgeçerim;)

+1905,

Bencede Arda orta sahada oyniyamaz, öyle hem defans hem ofans yapacak kadar kondisyon yok.

Kewell'da önemli bir yedek olur, ne var bunda?

Orta sahada oynamıcak zaten.Kallinin son 6 hafta olmadığı şampiyonlukta forvet arkasında Lincoln'ün yokluğunda oynadı.Tam orta saha oynamasına gerek yok zaten orta sahada iyi adamlarımız var ve bir tane daha oyuncu alınacak zaten.

kewell bu sene kondüsyon la beraber 90 dk çıkartır bak görün aha buraya yazıyorum :m26:

Hocam tempolu rakibi boğucu bir oyun oynatmak istiyorsa Rijkaard,ilk 11 de Kewell a ilk 11 de yer vermemeli bence;)Kewell,Lincoln,Nonda bunlar tempolu oyuna ayak uyduramayan,zekasıyla bu açıkları kapatmaya çalışan futbolcular;)Fakat bu sezon ki kadro rakibi darmadağın edebilecek yetenekte ve patlama özelliği olabilen futbolculardan kurulu,bu noktada Kewell takımı yavaşlatır.Kewell sız illaki olmaz ama sadece 45. dk diyorum ben;)

Renkdaş geçen sezonu bi düşün?

Kewell-Lincoln-Arda,bi ara yaptıkları paslarla rakipleri maymun ettiler.

Rijkaard'ın da istediği bu.Bol pas.

Kontra takımı yaratılmıyor.Bol pas yapan rakibi boğan bi takım yaratılıyor.Kewell,bi Mehmet Topal kadar pres yapamasa da oyunu aklıyla oynuyor.Gücünü ekonomik kullanıyor.Gereken hamleyi gerektiği yerde yapıyor.Sabri gibi boşa koşmuyor.Zekasıyla iş görüyor.Ayrıca bi sürü tamamladığı 90 dakika sayabilirim sana..

Arda forvet arkasında ve sağ kanatta verimi düşüyor,sol açıkta oynayacak ve oynaması gereken mevkii de orası zaten;)

--------topal-----

---baris----kewell----

keita--------------arda

---------baros--------

arda orta sagada yapamaz diyosanız defansi yok falan filan bende size diyorum kewell kralini yapar bide boyle dusunun kewell bu takımda mutlaka olmali

bana gore bu gorevi arda da yeterince yapar ama kewellin da basarili olacagina inaniyorum.Bu arada barisi oylesine yazdim benm istegim oraya biglia nin alinmasi

açıkçası başka transfer beklemiyorum ben artık bu takım uefa ve TSL için yeterli

Kendimden bile şüphelenmeye başladım, her an yeni transfer olabilirim. :063:

leo franco

neill---------coloccini--------------servet---------hakan balta

emana----------------mehmet topal

keita-----------------arda-----------------ayhan

baros

stoper-sağ bek-orta saha ve santrafor muhakkak lazım

gökhan zan tek başına yeterli olmaz 36 emre ve semih kaldıramaz tempoyu

sağ bek malum senelerce sıkıntı çekiyoruz

orta saha en zayıf yerimiz pas yüzdesi yüksek mücadeleci hani derler ya taş gibi bir adam lazım

santrafor baros alternatifsiz kaldı lig uzun bir maraton muhakkak transfer olmalı

lincoln-nonda-linderoth gitmeli 4 yabancı hakkımızıda sonuna kadar kullanmalıyız...

linderoth bi sakatlanmasa ah varya yeni transferimiz olur :(

Hazır ingiltere ye gitmişse 007, alsın gelsin deco+carvalho yu 14 milyonu çok bulmuş inter..

Geri
Üst Alt