Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Beyler kesin bir yabancı daha alınması kesinmi ?

Ek olarak bu takımın ilk 11 i

Leo

Hakan-Servet-Gökhan-Uğur

Ayhan-Mehmet Topal-Barış(linderoth)

Arda-Baros-Keita

dır;)

Kewell,Emre Güngör,Serkan Kurtuluş,Sabri de bu 11 in yedeğidir;)

Ek olarak Emre Çolak tan çok ümitliyim,Aydın konusundada kararsızım!
Rijkaard'ı niye transfer ettikki saçmalık..Seni takımın başına geçirmeliydi yönetim..Çok büyük hata yapmışlar..Noldu acaba Kewell sana birşeymi yaptı acaba?..Sağlam bir Kewell bu takımın vazgeçilmezidir..Kewell bu takımda herzaman oynar oynuyacaktırda;) bukadar kasmana gerek yok..

Rijkaard'ı niye transfer ettikki saçmalık..Seni takımın başına geçirmeliydi yönetim..Çok büyük hata yapmışlar..Noldu acaba Kewell sana birşeymi yaptı acaba?..Sağlam bir Kewell bu takımın vazgeçilmezidir..Kewell bu takımda herzaman oynar oynuyacaktırda;) bukadar kasmana gerek yok..

:005: evet ya Kewell bu takımın vazgeçilmezidir,İnşallah Keitanın gelişi etkilemez o ve diğerlerini..Keita geldi diye Kewell yedekmi oturcak,böyle birşey olamaz

kewellı as kadroda düşünmeyen yorumcuları kınıyorum sadece

Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Bu sorunun cevabını Haldun Üstünel'den başka kimse bilemez herhalde... :D

kewel lincoln un pozisyonunda oynayacak arkadaslar bosu bosuna yipratmayalim birbirimizi.

lincoln pozisyonu tarih oldu artık öyle bir pozisyon bile yok :D

kewell forvet arkası ve sol kanat oynamıştır hayatı boyunca 4-3-3'te forvet arkası diye bir mevki olmadığı için ileri 3lünün solunda oynayacaktır

bence bir sağbek gelir neil olabilir ..

transfer kapanır ..

bir orta saha bir de defans alınır bence

Bir orta saha bir'de sağ bek alınırsa olay bitmiş olur!

Lucio gelsin transferi kapatalim valla baska bisey istemem! :GOOL:

Bence orta sahaya değil de daha ziyade defans veya back transferi yapılacak. Servet'in durumuna göre hemen bir defans alabilirler. Kim gelecek bilemiyoruz bari mevkisini önceden bilelim.:D

lucio süper olur ama alman basini 18 milyon € bonservisten bahsediyor

Lucio harika olur.ama stoper almayacakmışız.

Beyler;Barcelona Henry,Etoo ve Messi nin açığını kapatmak için,Xavi,Yaya,Iniesta ile oynuyor!

Siz ise Kewell,Keita,Arda,Baros u beraber oynatıyorsunuz:DSavunma 4 kişiden oluşacağına göre,Orta sahayı Ayhan,Mehmet Topal,Barış Özbek,Linderoth tan 2 sini kullanarak,Kewell,Arda,Baros,Keita nın açığını kapatabileceğine inanıyorsunuz!

Siz Harlem takımı kuruyorsunuz ben ise Lig te başarılı olma ihtimali daha yüksek bir kadroyu öneriyorum;)2 orta saha ile mücadele edemeyiz!!!3 tane press yapan,ısıran,rakibi rahatsız eden ve topu iyi kullanabilen adam lazım orta sahaya!!!Bu noktada Kewell,Arda,Baros,Keita dan 1 i yedekte beklemek zorunda!!!Burda seçim yapılacaksa bence Kewell yedek kalmalı!!!Geçen sene sizin Harlem takımını Skibbe kurdu,Lincoln,Kewell,Baros,Arda yı beraber oynatarak ve sanırım hepiniz deplasmanda ve içerdeki 3 gol üstü mağlubiyetleri unuttunuz sanırım!!!

Futbol mücadele oyunudur,siz show amaçlı Harlem kurma cabasındasınız!!!

Stopere coloccini

Orta sahayada Biglia

Böylelikle arcantin firtinasi izleriz

Geri
Üst Alt