Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?

İngiltereden olacak diye yöneticiler açıklama yaptımı HAYIR !!

Bence ingiltereye çok konsantre olmayın derim;)

Yine ters köşe olursunuz..

Arda'nın Kewell'dan daha iyi bir Winger olduğunu düşünenler büyük bir hata yapıyor.

İniesta'nın, Henry'den daha iyi bir winger olduğunu düşünmek gibi bir şey bu. ;)

Kewell cok zeki bir futbolcu oldugu icin, yaptiklari oyuna direk etki ediyor.

Arda gibi show yapmasina gerek kalmiyor.Arda ile Kewell farkli futbolcular..

Arda tabiki Kewellß den etkili oynuyor ama Kewell´in katkilari asiri fazla.

Olaganüstü hareketler yapmiyor ama önemli isler yapiyor.Profeysonel futbolun kitabini yazmis bir adamdan bahsediyoruz.Rijkaard bu isimlerin birlikte oynayabilecegi bir sistem kurabilecegi icin getirildi.

Yani kaliteli isimlerin hepsi oynayacak.

turkspor.net yeni transfer Nonda'nın yerine santrafor olacak demiş,bakalım tutturabilecekler mi?

Arda Türkiye ligini istatik olarak domine edemiyor, bakiniz Lincoln ezdi gecti.

Ben kim gelir diye düşünmeyi bıraktım artık.Yine ters köşe olacağız,yine süper bir transfer olacak.Onun için fazla uğraşmayalım,hayatımızı yaşayalım.:D

Çok şey istiyoruz valla bu yönetimden.Bu sene zaten Allah izin verirde bir kaza olmasa elemeleri geçip UEFA Avrupa Liginde mücadele edicez.Şu an zaten bu kulvarda başarılı olacak bir takıma sahibiz.Bizim düşünmemiz gerek şu anda Kadroda kim nerde,nasıl oynayacak.Önemli olan TAKTİK ve STRATEJİ !

bence transferimiz Lucas Pezzini Leiva olacak.Cunku bu isim medyada hiç gecmedi.Frankin yeni decosu olacak cocuk leivadır.İnsaAllah yonetim bunu yetenegi takımımıza kazandırır.

Valla Keita transferinden bir gece önce yatıp dua etmiştim iyi bir transfer yapalım diye.İçimde bir his var bu gece veya yarın bir transfer daha bitirebiliriz...Lucas Leiva veye Niko Krancjar ikilisinden biri gelse hiç fena olmaz :)

krancjar acaba leiva ve amana tipinde bir oyuncumudur hiç izlemedimde araştırdığım kadarıyla forvet arkası gibi geldi lincoln tipi bir oyuncu gibi

Krancjar ve Zokorayı birileri dedimi yoksa burdaki üyelerin tahminimi:D

Niko Krancjar çok çok zor bence.

Tabiki Haldun Üstünel olduğu sürece imkansız değil ama çok zor.

Ayrıca Niko Krancjar'ı ben Sol Açık diye hatırlıyourm acaba biriylemi karıştırıyorum yoksa doğrumu.

Niko Krancjar daha çok Ofansif Orta Saha yani on numara veya sol açık oynuyor.. Bence Lucas Leiva gelecek (İnşallah)..

ismi gerçekten gazetelerde çıkmayan bir futbolcu olarak lucas bizdedir...:D

Başkanın son açıklamalarına bakarsak (Transfer Kapandı Topicinde bu tartışılıyor)

çok büyük bir transfer olmayacağına göre büyük ihtimalle Türk olabilir.Ya avrupadan yada Türkiye liginden ama avrupada Oyunu iki yönlü oynayabilen kim var Türk ?

Nuri Şahin olabilir mi ? ..

olamaz çünkü sözleşmesini uzattı gelmez artık

arkadaşlar Adnan Polat transfer bitti mi dedi?Biri beni aydınlatabilir mi?

Geri
Üst Alt