Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Bence yarın bir yerli bir de yabancı transfer olacak..

Duyum falan değil içimden geldi:)

bence de olacak ama geç. linderoth ve nonda'nın kamp performansları etkili olacak.

Lugano'yu ben Ayala'ya benzetiyorum ;)

Alinabilinirse cok iyi olur.

Coloccini olabilir iyi bir defans sanırım Arjantin Milli Oyuncusu olarakta oynuyor

Lugano'yu ben Ayala'ya benzetiyorum ;)

Alinabilinirse cok iyi olur.

Lugano hayvani bir güç katar defansa onu baştan belirtmekte fayda var.Ancak onu isteyenlerin istemeyenlere oranı minicik kalır sanırım. Evet o adam oynadığı oyunun profesyonelliği ile bazı olumsuzlukları engeller ancak her ne olursa olsun kemik bir muhalefet hazırda bekliyor...

Lugano iyidir, kötüdür ama Galatasaray'a bu sezon transfer olamaz yaşanan olaylardan sonra. Bunu hepimiz biliyoruz, boşuna yazmayalım..

Lugano iyidir, kötüdür ama Galatasaray'a bu sezon transfer olamaz yaşanan olaylardan sonra. Bunu hepimiz biliyoruz, boşuna yazmayalım..

ali tandoğan kafa attı üzülmeze ama bir yıl sonra gitti. nobre emreden parmağı yedi bjk'ya gitti. bence de olmaz da yani gelmez ama para...

ali tandoğan kafa attı üzülmeze ama bir yıl sonra gitti. nobre emreden parmağı yedi bjk'ya gitti. bence de olmaz da yani gelmez ama para...

Ama dediğin gibi bir sene sonra, dikkat edersen ben bu sezon yazdım.. Olaylar yeni olmuşken almazlar..1-2 sene sonra da alacaklarını sanmıyorum ama ihtimal dahilinde..

Komedi bu adam. :) Oldukça çirkin olan bir çizgi film kahramanıyla yan yana fotosu vardı. O fotoğrafı gördüğümde benzerliklerinden dolayı sandalyemden düşüyordum. Aradan yıllar geçmiş ve o fotoğrafı bir türlü bulamadım. Süper bir fotoğraftı.

Bu arada Daum Lugano'dan feyz almış :p

lugano_gozluk.jpg

Tamam Abi Lugano gelsin,Alpay'da gelsin,F.Akyel de gelsin.biz GS'ız.527 yıllık bir geleneğimiz var bizim.Ne farkımız kalır o zaman bu dediklerim olursa?

Tamam Abi Lugano gelsin,Alpay'da gelsin,F.Akyel de gelsin.biz GS'ız.527 yıllık bir geleneğimiz var bizim.Ne farkımız kalır o zaman bu dediklerim olursa?
ya yapmayın böyle. vedat inceefe kimde oynuyordu. maçta faruk namdarı ısırdı. sonra da tekme tokat dövdü.

o lugano şerefsizini bu kulübün kapısından içeri sokmazlar.her derbide tribünümüze hareket çeken çirkef,karaktersiz.değil ayala,puyola benzese istemezük

lugano gelirse selçuk yula,rıdvan,ziya şengül de gelsin o zaman.

bu herifi sahiplenecek kadar şuursuzlaşmadık daha.

Geri
Üst Alt