Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?

iyi başkalarına yaptı mı alkışlayalım. 527 yıllık geleneğe yakışır değil mi başkalarına yapmak.

GS'dan bahsediyoruz.GS dışından değil Hocam.Vedat durup dururken ısırmadı herhalde adamı değil mi?Zaten o dönemde o hareket nedeniyle tepki aldı Vedat.

Bize yapmasin, digerlerine isterse istedigini yapsin mantigida hic hos degil.

Lugano'nun futbol'una bakacaksin o kadar. Lugano gibi oyuncu her takima lazim.

GS'dan bahsediyoruz.GS dışından değil Hocam.Vedat durup dururken ısırmadı herhalde adamı değil mi?Zaten o dönemde o hareket nedeniyle tepki aldı Vedat.

neyse şimdi emre aşık filipescu falan da yazardım ama bu konuda anlaşamıyoruz. evet haklısın lugano karaktersiz. ama futbolda böyle şeyler yok. israilli oyuncuları da asalım filistinlileri onlar öldürüyor. sırpları da aynı. yıllarca rakipler bülente insan değil derken bizler ne dedik forma aşkı. merak ediyorum messi fenerde oynasa ve bizim kulübe aynı hareketleri yapsa. sonra da bize gelse tepkin nasıl olurdu. sonuçta kefen giyip de bizim dormayı giymeyenleri de sahiplendik.

Bize yapmasin, digerlerine isterse istedigini yapsin mantigida hic hos degil.

Lugano'nun futbol'una bakacaksin o kadar. Lugano gibi oyuncu her takima lazim.

Tamam iyi futbolcu.Fakat dediğim gibi ben kabullenemem.Daha doğrusu içime sindiremem.

neyse şimdi emre aşık filipescu falan da yazardım ama bu konuda anlaşamıyoruz. evet haklısın lugano karaktersiz. ama futbolda böyle şeyler yok. israilli oyuncuları da asalım filistinlileri onlar öldürüyor. sırpları da aynı. yıllarca rakipler bülente insan değil derken bizler ne dedik forma aşkı. merak ediyorum messi fenerde oynasa ve bizim kulübe aynı hareketleri yapsa. sonra da bize gelse tepkin nasıl olurdu. sonuçta kefen giyip de bizim dormayı giymeyenleri de sahiplendik.

Baliç'i aldığımızda da ben çok kızmıştım.Bazı hatalar yapılıyor maalesef ama benim dileğim bu hataların yeterince az olması.

Lugano ve gerizekalilik. Ayni cümle'de gecmesi bile ayip.

Lugano cok kurnaz,akilli ve taktiksel acidan Türkiye'deki bütün stoper'lerden coook daha üstün. Aynen Ayala gibi.

Uyduruk hata makinesi Edu'ya ragmen Fenerbahce'nin savunmasini tek basina ayakta tutan isim'di.

Ben isterim, daha önce yaptiklari ilgilendirmez Galatasaray'a geldikten sonra.(Geldigini varsayarsak.)

Yeter'ki Fenerbahce'de gösterdigi performans'i göstersin hattaa daha daha iyi olsun.

diego-lugano-01.jpg

çirkeflikler abidesi lugano ve Galatasaray

kıyamet kopsun o zaman

hakeme itiraz ederken yaptığı hareketler ve surat ifadeleri nedeniyle gerizekalı dedim ben . Adamın ayağını kıracak %100 kırmızı kartlık pozisyonda bile deli gibi hakeme itiraz ediyor gerizekalı yanlış deli daha uygun aslında . ya deli ya yavşa.

son olarak yeni transfer peter luccin olur diyorum iyi geceler herkese

resmi siteye yeni bomba transferi koyacaklar herhalde?

valla 94 m ero ya .cristano yerine

sabah kalktıgımda yüzümü gülümsetecek bomba transfer haberi daha iyi oluyo...

Lugano ve gerizekalilik. Ayni cümle'de gecmesi bile ayip.

Lugano cok kurnaz,akilli ve taktiksel acidan Türkiye'deki bütün stoper'lerden coook daha üstün. Aynen Ayala gibi.

Uyduruk hata makinesi Edu'ya ragmen Fenerbahce'nin savunmasini tek basina ayakta tutan isim'di.

Ben isterim, daha önce yaptiklari ilgilendirmez Galatasaray'a geldikten sonra.(Geldigini varsayarsak.)

Yeter'ki Fenerbahce'de gösterdigi performans'i göstersin hattaa daha daha iyi olsun.

diego-lugano-01.jpg

şu ezik f5 oyuncusunun resmini görmeye bile tahammülüm yok. son maçta çıkarttıgı kavga aklıma geliyor. sinirleniyorum, o.e. lugano

Geri
Üst Alt