Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?

bir gere Gallas bugün gazetede çıktığı için olmayacak orası belli sonraki transfer büyük ihtimal forvet olacak. Pivot santrfor tarzı alırlar bana sanki Kewell'in kankası Viduka gelecek gibi geliyor

Keita yı söyledi :D hadi canım :D kimsenin adamın adını bile anmadı. zaten Haldun abi söylemişti 2 oyuncu diye. bende tahmin atayım o zaman. İtalyadan savunmacı gelcek :D

Yanlız bu saatten sonra Haldun Üstünel Fabergas'ı getirdi deseler şaşırmam:D

Halil Altıntop diyeyim bende :)... ben yinede forvet bekliyorum sonra yada şimdi ama genç ama Türk alınacak.

Quelle: transfermarketweb.com (Status: vage)

TURKEY/ GALATASARAY, Interest for Baseggio

Source: HNB

Galatasaray are interested in Mouscron 30 year old Belgian midfielder Walter Baseggio.

Quelle: transfermarketweb.com (Status: vage)

TURKEY/ GALATASARAY, Interest for Baseggio

Source: HNB

Galatasaray are interested in Mouscron 30 year old Belgian midfielder Walter Baseggio.

Baseggio gelirse, Belçika'ya rezil oluruz ya :(

Walter eskiden iyi'di. Ama çoktandir bitti .. bize yakismaz.

Haldun abinin 2 yıldız oyuncu gelecek tanımlamasına uymayan bir oyuncu. Böyle bir transferin gerçekleşeceğini zannetmiyorum.

kadircim beni az çok takip edersin bende yaşlı oyuncu asla istemem ama tecrübeyede saygım var buda bizde biraz ihtiyaç özelliklede orta sahada. o yüzden olabilitesi var. kişisel fikrim genelde hayır ama saygım var.

ya bu melih abi kim ben hala çakmadım..

ben diyorum bugün yada yarın. ucuz parlamamış yabancı yada türk bir forvet alıcaz çünkü Baroş'a yedek tek Nonda dede var ama o da yalan oldu gibi.

Geri
Üst Alt