Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?

içimden bi ses biglia gelecek diyo:rolleyes: zaten basındada biglia haberleri geçmiyo biglia süprizi olursa keitadakinden daha çok heycanlanırım:p

şu ülkeye hitler gibi adam gelse.başta pkk lıları ve onlara destek verenleri,sonra hortumcuları,sonrada böyle dengesizleri yakmasını isterdim cayır cayır..

Forum kurallarını incelediim yalan haber ile ilgili bir ceza yok eksiklik bence. Şaka ayrı tabi *okunu çıkartmamak kaydıyla

şu ülkeye hitler gibi adam gelse.başta pkk lıları ve onlara destek verenleri,sonra hortumcuları,sonrada böyle dengesizleri yakmasını isterdim cayır cayır..

Abartma o kadar da değil. Ben zeten bizi tiye alan bu kardeşimizi pek ciddiye almadım. Gece gece transfer mi olur ya..

Sevgili MS'den haber yok herhalde dün geceden beri. O söyleyecekti hani kim oldugunu..!

:eek: Transfer Şizofrenliğinde son nokta :2aloh1: Kardeş sakin ;)

şizofre benmiyim yoksa biyerlerinden haberler uydurup milleti kandıranlarmı.boş muhabbetleri bırakın.başımızda bir m.ş belası var.millet sabahlıyo her gece.birde siz çıkmayın.gözünü açan duyum var diye haber yapıyo artık

Sevgili MS'den haber yok herhalde dün geceden beri. O söyleyecekti hani kim oldugunu..!

Adam her gün siteye girecek değil. Bırak Pazar günü kendine izin versin. Ama ben de MŞ'nin son yazılan yorumlara yanıtının nasıl olacağını merak ediyorum..

şizofre benmiyim yoksa biyerlerinden haberler uydurup milleti kandıranlarmı.boş muhabbetleri bırakın.başımızda bir m.ş belası var.millet sabahlıyo her gece.birde siz çıkmayın.gözünü açan duyum var diye haber yapıyo artık

Tanımadığın adamlara baş belası filan gibi yaklaşımlarda bulunma istersen...

Adam her gün siteye girecek değil. Bırak Pazar günü kendine izin versin. Ama ben de MŞ'nin son yazılan yorumlara yanıtının nasıl olacağını merak ediyorum..

Gelmezse ismi söylicem dedi, sonra birden yok oldu.. Bizi kandirmaya calistigina inanmiyorum, ama hos degil yaptigi!

Tanımadığın adamlara baş belası filan gibi yaklaşımlarda bulunma istersen...

sen milletin avukatımısın??bir insan bu kadar güvenilirse sözünü tutcak.ya bukadar emin konuşmucak yada o futbolcunun kim olduğunu açıklıcak.eğerki açıklamıyosa taraftar ne dese haklıdır

Adam şaka yaptı, gereksiz bir şaka olabilir tamam ama sen adamı PKK lılarla aynı kefeye koydun :) M.Ş yi seversin sevmezsin ayrı ama bela olarak yorumlaman çok yanlış

Geri
Üst Alt