Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?

bana bak kalvye delikanlısı.amacın ney onu söyle.hala anlamıyomusun.adam gelmezse ismi açıklıcam dedi.at gözlüğünü çıkar istersen olurmu:ka10:

Ne amacım olucak?Transfer taraftarı olmuş taraftar habermiz yok!Sen hala anlamıyosun adam gelmezse dedi.Biz transferi kesin olarak kapattık mı?Nerden biliyorsun anlaşmadığımızı?Adam anlaşamazsak açıklıycam dedi...Anlaşıp anlaşmadığımız belli değil.Kimsenin GALATASARAYlılığını tartışmak beni haddim değil ama Melih Şabanoğlu bu forumdaki birçok adamdan çok daha iyi GALATASARAYlıdır.Yazılarını filan oku bir ara,onlara göre değerlendir.Adam öğrendiği birşeyi paylaştı yalnızca...

bak küfret ama bana fenerli deme adama bak!!!!!!!!!:@

M.Ş. konusu halen kapanmadı galiba. Arkadaşlar unutun artık şu olayı, bu forumda da çeşitli duyumcular vardı, bu kadar kafayı takmamıştınız onlara... Olan oldu, biten bitti. Transfer sezonun bitmesine 2 ay var daha niçin bu kadar ateşlisiniz anlamıyorum...

şahin adam gibi konuş galatasaraylılığıma ne laf atıon:@

adamlıığı da senden öğrenecek değilim...

bu yeni transferin Allah korusun Basinas olma ihtimali var mı?

Arkadaşlar birbirimizi kırmayalım lütfen ...

Yakışmıyor sizin gibi adamlara ayıp yav

mş uğramadı bugün hiç ? (=:

mş uğramadı bugün hiç ? (=:

yusuf yusuf:D her gün foruma giren soruları cevaplayan insanın bugün girmemesi ilginç.tamam hadi söylediği şey gerçekleşmemiş olabilir ama neden kaçıyor ki.hoş değil melih abinin yaptığı.sevdiğim,beğendiğim bir insana yakıştıramadım ortaya birşey atıp kaçmasını.

Geri
Üst Alt