Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Kendin de inanmiyorsun ki bu habere. Birak insanlarin kafasini karistirmayi.

Azize Arda icin 150 Milyon dahi verse Galatasaray Arda´yi Fenerbahce´ye satmaz.Bu belli bisey zaten..Daha ne olayi karistiriyorsun?

Sence Adnan Polat Arda´yi Fenerbahce´ye satacak kadar aptal mi?Hangi fiyat olursa olsun.Arda Fenerbahce´de oynayacak kadar karaktersiz mi??

Birak bu isleri..Bende bugün babamdan duydum...Gökhan Gönül,Semih,Lugano Galatasaray´da.

satarken bana danışmadı demekki satıyormuş 22 milyon az bir para değil lütfen!keita yı bile 8.5 a sattık...

inanmayabilirsin ama hakaret etme lütfen:mad:

ne kadar duyum var dıye konu okuduysam acanların mesaj sayısı 100 gecmez bazıları daha 10 boyle buyuk bı baslık acarlar :D ben Adnan Polat ın kendınden duysam boyle bırseyı gelıp burda konu acmam acarsamda bazı seylerı goze alırım :D

parayı bir kenara bırakalım.adnan polat ardayı avrupaya satsa kimse sesini çıkarmaz.ama f5 e satarsa bırakın yeniden başkan olmayı kongre üyeliğinden atılır.bidahada galatasaray camiasına giremez.bu net ve açıktır.bu duyumu söyleyen arkadaş galiba sallamasyon yapmış.

ona bakarsanız benim ofise gelen adam gs a.ş de üst düzey yönetici.o adam bile açık ve net söylüyor.arda asla f5e gitmez vermez adnan polat diye.duyumu aktaran arkadaş bu adam bunu söylüyor ben senin arkadaşamı inanacam

geçiniz konumuza dönelim

satarken bana danışmadı demekki satıyormuş 22 milyon az bir para değil lütfen!keita yı bile 8.5 a sattık...

Iyimisin sen kardesim?Yasin dogruysa benden büyüksün.Saygisizlik etmem.

Ama daha icilecek saate gelmedik ki..Baska bisey mi aliyorsun yoksa?

Böyle filmler izlettiriyorsa kullandigin sey, bizde kullanalim:D

Nasıl bizden angutların sitesine sızanlar oluyorsa onlardanda bize sızmaya çalışanlar olabilir uzaklara uç kuşum burası Aslan dolu:D

G.Saray bir transfer bomnbası daha patlatmaya hazırlanıyor!.. Sarı kırmızıların, Newcastle United'ın Arjantinli stoperi Colloccini ile anlaşmak üzere olduğu ileri sürüldü!..

Lig TV'nin haberine göre geçtiğimiz sezon Deportivo La Coruna'dan Newcastle United'a transfer olan Arjantinli yıldızla her konuda anlaşma sağlanıldı. Başkan Adnan Polat'ın bu transferle ilgili olarak "Coloccini ile her konuda anlaşma sağladık. Kendisi bizden haber bekliyor" dediği ifade edildi.

Geri
Üst Alt