Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayatında Galatasaray'dan başka saracak şeyi olmayanlarda yaygın bir durum.Hey Allahım bu taraftar profili öldürecek beni, kimi sakatlıktan çıkmış, kimi 2 aydır topa dokunmamış, kimi gelse de hazır değil ama taraftar hemen oynasın aynen kanka hemen oynasında bacaklarını eline alsınlar 2 ay daha yok olsunlar.
yaallahsen yakısıyo mu su tepki abi ya.elestiri mi bu ne şimdi??Çok sabırsızsınız. Aralık ayında oynamaya başlar Zaha Tete falan.
Bilmiyorum ama Tilt oldum Okan hocayayaallahsen yakısıyo mu su tepki abi ya.elestiri mi bu ne şimdi??
ya düşünsene anlık oynayan oyuncuların yerinde kendini. 2 aydır yatan adam bi anda seni kesiyo ve sahada %90 da ölü balık gibi dolasacak. sende bu sürecte it gibi calısmıssın. yeteneğin vvar yok tartısılır ama calısmıssın ve fizik olarak iyisin. mac tempon var.
nası anlatırsın sen bunu oyuncuna? bunlara da sezon içinde hiç ihtiyacın olmayacak mı??? anlık oynayanların cogu oynamayacak zaten sezon içinde. bunu kademe kademe yapman senin antrenör olarak kim çalışırsa formayı kapar felsefendendir. forma adaleti böyle birseydir. bunu oyuncuya kabul ettireme bak bakalım mac mı kazanıyor o takım, mac mı satıyor.