yeni transferleri direkt oynatmama sorunsalı

Oynamama sebepleri 2. ve 3. madde değil.
Öncelikle neden 11 başlamadıklarını anlamak lazım.

Zaha'nın hafif de olsa bir sakatlığı vardı. Icardi 2 aydır yatıyor. Bir darbe daha alsa bu adamları 1maç fazla izleyeceğiz diye 2 ay kaçırma riskimiz var. Tete zaten 3 gün önce geldi. Angelinho net olarak hazır değil. Zalgiris maçında geriye koşamadı bir pozisyonda adam.

Geçen sene Torreira'yı, Oliviera'yı, Abdulkerim'i, Dubois'yı ilk maçtan; Icardi'yi, Rachşca'yı gelir gelmez 11 koyan hoca hazır görse bunları neden koymasın da kendi ayağına sıksın?

Direk olarak oynamasınlar bence zira sahada yeterli sayıda direk mevcut

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hey Allahım bu taraftar profili öldürecek beni, kimi sakatlıktan çıkmış, kimi 2 aydır topa dokunmamış, kimi gelse de hazır değil ama taraftar hemen oynasın aynen kanka hemen oynasında bacaklarını eline alsınlar 2 ay daha yok olsunlar.
Hayatında Galatasaray'dan başka saracak şeyi olmayanlarda yaygın bir durum.

"direkt" olmalı direk dansı yaptırmayacaksak.

doğrusu bu ne kadar beğenmesenizde. sezon öncesi kampı neden yapılır onun idrakına varmak lazım önce. aşama aşama yüklenerek futbolculara fiziksel olarak güçlenmelerini sağlamak amac. bu kampı kacıran arkadasları direkt olarak maca atmak demek olası bi sakatlıkta min 2 3 hafta olmak üzere bunları kaybetmek demek.

an itibariyle ne diye yangın yapılıyor anlamıyorum gercekten. şimdi bi şekilde gidiyoruz hedefe ne diye riske atılsın ki bu adamlar??? bu adamları oynatmak için almadık mı biz? ee zaten monjte edilecekler ne bu yaygara??? kritik yerlerde sahada olmazsa ne olacak mesela??? bunun cevabını verebiliyor musunuz??

hazır olmadan oynadı ve sakatlandı bunun dönüşü maç eksikleriyle en az 1 ay. oda en az. 3 günde mac oynadığımız düşünülürse 8 maç yok minimum. basit bi sakatlıktan bahsediyorum bak. zorlanma falan. yırtık demiyorum.

sadece bu detaydan oynamalılar hazır değillerse. ghezzalı görüyoruz. hiç mi kafa basmıyor arkadas ya

oynatılsa ve sakatlansa "yaaawww hoca yaaa hazır değildi oyuncu niye oynattın" diye ağlar aynı ekip ve hocayı istifaya çağırırlar. o yüzden geçiniz.

antrenmanı ve takım içindeki uyumu bir zahmet hoca ayarlasın. üstümüze yok her işi bilmede.

Bu başlığın ismini memnumiyetsiz ve sabırsız taraftar olarak değiştirin lütfen

Yeter artık. Bu hoca bu takım geçen sene tarihinin en güzel futbollarından birini oynayarak, derbilerin nerdeyse tamamını kazanarak, puan rekoruyla şampiyon oldu. Ki en büyük rakibi 8 senedir şampiyon olamıyordu ve bütün tuşlara basıyordu

Azıcık saygı duyun ya. Bi sabredin bi güvenin bi bekleyin

siz zannediyonuz ki isim oynuyor sahada. hayır efendim. o uyum oynuyor gösteriyor oyuncuları. konsol oyunu mu lan bu, al koy tam performansla oynasın.

şu taraftarın en ufak birseyde mızmızlanması ciddi canımı sıkıyor. kayseri beraberliği olmasa aslan hocam kaplan hocam. kötü oyun ve skor gelince herseyi sorguluyorlar. gidin zihninizi sorgulayın az. bi eksiklik var orda.

yeni de değil oyuncuların suratları eskidi 1-2 ayda

2 aydır antreman yapmayan adamları ilk 11'e atmak lazımdı okan buruk'un tabi. Sonra sakatlanınca da suçlu gene okan buruk olur nasılsa.

çünkü çoğunlukla takımlarıyla sezon başı kampı yapmamış neredeyse 2 ay yürüyüş bile yapmamış kişileri alıyoruz

Takımında oynayan hazır adam transfer etmiyoruz ki hiç. Boş eleştiri olarak görüyorum bunu

Çok sabırsızsınız. Aralık ayında oynamaya başlar Zaha Tete falan.
yaallahsen yakısıyo mu su tepki abi ya.elestiri mi bu ne şimdi??

ya düşünsene anlık oynayan oyuncuların yerinde kendini. 2 aydır yatan adam bi anda seni kesiyo ve sahada %90 da ölü balık gibi dolasacak. sende bu sürecte it gibi calısmıssın. yeteneğin vvar yok tartısılır ama calısmıssın ve fizik olarak iyisin. mac tempon var.
nası anlatırsın sen bunu oyuncuna? bunlara da sezon içinde hiç ihtiyacın olmayacak mı??? anlık oynayanların cogu oynamayacak zaten sezon içinde. bunu kademe kademe yapman senin antrenör olarak kim çalışırsa formayı kapar felsefendendir. forma adaleti böyle birseydir. bunu oyuncuya kabul ettireme bak bakalım mac mı kazanıyor o takım, mac mı satıyor.

FM mi bu rengim
milyonlarca avroluk yatırım 2 maç kötü oynayınca çöp ilan edilip teneke baglanmak isteniyro
işin cok yanı var tabi

yaallahsen yakısıyo mu su tepki abi ya.elestiri mi bu ne şimdi??

ya düşünsene anlık oynayan oyuncuların yerinde kendini. 2 aydır yatan adam bi anda seni kesiyo ve sahada %90 da ölü balık gibi dolasacak. sende bu sürecte it gibi calısmıssın. yeteneğin vvar yok tartısılır ama calısmıssın ve fizik olarak iyisin. mac tempon var.
nası anlatırsın sen bunu oyuncuna? bunlara da sezon içinde hiç ihtiyacın olmayacak mı??? anlık oynayanların cogu oynamayacak zaten sezon içinde. bunu kademe kademe yapman senin antrenör olarak kim çalışırsa formayı kapar felsefendendir. forma adaleti böyle birseydir. bunu oyuncuya kabul ettireme bak bakalım mac mı kazanıyor o takım, mac mı satıyor.
Bilmiyorum ama Tilt oldum Okan hocaya

Angelino geldi hemen oynadi
Icardi kamp dönemi gecirmedi birseyler calisma (?) yapmadi
Zaha sakatliktan dönerek idmana cikti
Kerem Demirbay geldi, idmana cikmadigi icin Avrupa macinda yoktu Ligte oyuna girdi.
Bakambu geldigi gibi maclara basladi diyebiliriz.

Oyuncu hazir geliyorsa sikinti yok. Bunu Angelino örneginde gördük zaten.

Hazir oyuncu ile kamp gecirmemis oyuncu arasinda daglar kadar fark olabiliyor bence.

Yoksa Hoca istemez mi Baris yerine Zaha oynasin. Bakambu Halil yerine Icardi oynasin. Oyuncularin fiziksel durumlarini bilemiyoruz. Evet bende hoca yi elestiriyorum. Özellikle oyuncu degisikliklerinde cok elestiriyorum ama bu kararlarin arkasinda muhtemelen Yener Ince'nin de dedikleri cok önemli.

Geri
Üst Alt