Yeni Transferlerimiz İçin İmza Töreni Düzenlendi

Mustafa Cengiz: "Ben stada girerken üstümüzü arama falan olmadı.Sadece ordaki acemi arkadaş listede ismimize bakmak için bizi durdurdu. Sertçe 'Ne listesi!' Dedim.

Mustafa Cengiz: "Sol tarafta bir bölüm çoluk çocuk kız bayan ellerinde bayraklar giriyor."

Mustafa Cengiz: "Bir baktım stadyum ana baba günü. Yüzlerce insan bekliyor. 'Bu arkadaşlar sağlık çalışanı mı?' dedim. Hiçbiri sağlık çalışanına benzemiyor."

Mustafa Cengiz: "Bir baktım stadyum ana baba günü. Yüzlerce insan bekliyor. 'Bu arkadaşlar sağlık çalışanı mı?' dedim. Hiçbiri sağlık çalışanına benzemiyor."

Serefsiz köpeklere bak hele.

Mustafa Cengiz: "Statta üstümüz aranmadı veya giremezsiniz denmedi. Sadece oradaki bir görevli acemilik yaptı ve listeye bakılmasını istedi. 29 kişi listeye baktık ve ben buna çok kırıldım."

Mustafa Cengiz:

"Maç bitti. Yendik. Biz voleybol maçında kendi sahamızda yenildik dakikalarca takımlarını alkışladılar. Müsaade ettik. Gelmiş Ali Bey maç sonu 'Ayıp bu yapılanlar' dedi. Takımın alkışlanmasına dedi."

Mustafa Cengiz: "Maç sonunda Ali Bey, bambaşka bir insan oldu. Yöneticilerimiz Ali Bey'in küfür ettiğini de söylüyor. Maç sonunda tek başına stat güvenlik amiri gibi herkese ayar veriyor"

locadan locaya ziplamis Battal Gazi gibi :asd:

Mustafa Cengiz: "İki gün önce resmi bir yazı yazdık, sağlık çalışanı adı altında maça seyirci sokulacakmış dedik, valiliğe yazı yazdık. Bir baktım stat ana baba günü, kapıda yüzlerce insan bekliyor. Çok ağır tezahüratlar yaptılar. Bu arkadaşlar sağlık çalışanı mı dedik?"

Geri
Üst Alt