Yeni Transferlerimiz İçin İmza Töreni Düzenlendi

Mustafa Cengiz: "2+3 opsiyonu koyduran Fatih hocamızdır. Biz olursak zaten bizimle devam edecek. Hocamız, yeni yönetime bu seçeneği verdi."

1612871792226.webp

Gol yediğimizde kimlerin el şaklattığını çok iyi biliyorum. Fenerbahçe'yi yendiğimizde kimlerin üzüldüğünü çok iyi biliyorum. Hepsini açıklayacağım."

Mustafa Cengiz

Mustafa Cengiz: "Haziran ayında biz burada olmayabiliriz, öyle görünüyor çünkü bizi ibra etmeyecekler. Sözleşme uzatma konusunda hocamız '2+3 yapalım çünkü yeni gelen yönetim beni istemeyebilir' dedi."

Mustafa Cengiz: "TFF ve Kulüpler Birliği'nde olanlar şimdi beni dinliyor. Yalanla yaşayamazsınız. 'Arkadaşlar, açıklayın' dedim. TFF 'mahremiyet açısından açıklayamayız' dedi. Ben de kendim açıkladım. Neyi saklıyorsunuz? KAP'a da açıklama yapmıyorsunuz."

başgan tinercilere sokuyor şimdi, açıkca hedef belirt korkak davranma diyor

Mustafa Cengiz: "Gol yediğimizde kimlerin el şaklattığını çok iyi biliyorum. Fenerbahçe'yi yendiğimizde kimlerin üzüldüğünü çok iyi biliyorum. Hepsini açıklayacağım."
Mustafa Cengiz: "Devam etmemiz zor görünüyor çünkü bizi ibra etmeyecekler. Benden ziyade yönetici arkadaşlarım üzülüyor. İnanın yedikleri içtikleri zehir oluyor"

Geri
Üst Alt