- 3 Temmuz 2012
- 133.859
- 80.740
- 5.198
Gelemem kardes ısım varKombinesi olanlar gelir veya devrederse stat full olacak arkadaşlar. İmkanı olan varsa gelsin bu şölen kaçmaz. Sonra keşke gitseydim demeyin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelemem kardes ısım varKombinesi olanlar gelir veya devrederse stat full olacak arkadaşlar. İmkanı olan varsa gelsin bu şölen kaçmaz. Sonra keşke gitseydim demeyin.
Hocam kolayı var.. Mili maç 21.45 de.. Sen İmza törenini Saat 15.00 de yaparsın ... hafta sonu 100 tl alışveriş yapana giriş bedava dersin..
10 lira olsa bence fena olmazdıbedava olursa izdiham olur
o penis isaretını kım yaptı cezai islem uygulamak durumundayımEkli dosyayı görüntüle 59913
arkadaşla gidiyoruz da buna bile bileti zor bulduk, Kasımpaşa maçını düşünemiyorum
Yakınlarda olan varsa selam vermekten çekinmesin![]()
yok yav yaparsın 40 tl ona göre falcao lemına vs yenı transfer tsirtü bastırırsın onu verırsın adama hatıra olur10 lira olsa bence fena olmazdı
Sağlık olsun kardeş artık sen yerinede tezahürat yaparım. ☺Gelemem kardes ısım var
Le le le la la la LEMİNA diye bagırır mısınSağlık olsun kardeş artık sen yerinede tezahürat yaparım. ☺
Yeter ki sen iste kardeş. Yavaştan cikayim artık anca giderim.Le le le la la la LEMİNA diye bagırır mısın
Taraftarlar alınmaya başlanmış. 20:00'de başlayacak evet.20:00 de yayın başlayacak değil mi? 19:05 taraftar girişi?