Yeni Transferlerimizin İmza Töreni | GS TV

Falcao formaları, tshirtler ve atkılar henüz storelarda satılamıyorsa gerçekten yuh.

%90 Cuma
%10 C.tesi

Başka ihtimal yok çünkü salı PSG maçı var.Geçen yıl da yine şamp.ligi maçı öncesi fener maçı denk geldi Cuma oynadık

Federasyonun bu hafta açiklaması lazım aslında da bizim ülkede her şey yavaş ilerliyor malesef

Danimarkada bu hafta Ocak ayina kadar oynanacak maclarin tarihi ve saatleri aciklandi. Biz hala 3 hafta sonra oynanacak macin tarihini bilmiyoruz ... Tamam Istanbul ve cevresindeki arkadaslar icin bir nevi kabul görür. Yalniz bizim gibi 4000km´lerden is yerimizden tatil alacak olanlar icin cok degisik bir durum.

sırf bu haberlere inat 2 ay içinde 1 milyon forma satmak lazım tabi o kadar üretim yoktur sanırım :D

Danimarkada bu hafta Ocak ayina kadar oynanacak maclarin tarihi ve saatleri aciklandi. Biz hala 3 hafta sonra oynanacak macin tarihini bilmiyoruz ... Tamam Istanbul ve cevresindeki arkadaslar icin bir nevi kabul görür. Yalniz bizim gibi 4000km´lerden is yerimizden tatil alacak olanlar icin cok degisik bir durum.
Kesinlikle haklısınız hadi Avrupa kuralarını beklediniz diyelim,ertesi gün fikstürün belli olması lazım devre sonuna kadar ama nerde bizde o anlayış

full stad yapılması saçma belli tribünler üzerinden yapılması gerekirdi.

İmza törenine gitmek isteyenler elini çabuk tutsun. Biletler bitmek üzere. Ben gittiğimde üstler kalmıştı. Taraftarlar yavaş yavaş gelmeye başladı.

İlgi yoğun mu az mı şimdi? Biri diyor 25 anca olur, öbürü yer yok diyor

30 bin kişi olur
bedava gitmek isteyen çok kişi var inşallah kombine sahipleri devir ederler
ben devrettim

Geri
Üst Alt