Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
Full olmaz zaten tahmin etmistim
25 30 bin bekliyorum
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
25 30 bin bekliyorum
2 tshirt az olmuş bir de yaFalcao formaları, tshirtler ve atkılar henüz storelarda satılamıyorsa gerçekten yuh.
%90 Cuma
%10 C.tesi
Başka ihtimal yok çünkü salı PSG maçı var.Geçen yıl da yine şamp.ligi maçı öncesi fener maçı denk geldi Cuma oynadık
Federasyonun bu hafta açiklaması lazım aslında da bizim ülkede her şey yavaş ilerliyor malesef

Kesinlikle haklısınız hadi Avrupa kuralarını beklediniz diyelim,ertesi gün fikstürün belli olması lazım devre sonuna kadar ama nerde bizde o anlayışDanimarkada bu hafta Ocak ayina kadar oynanacak maclarin tarihi ve saatleri aciklandi. Biz hala 3 hafta sonra oynanacak macin tarihini bilmiyoruz ... Tamam Istanbul ve cevresindeki arkadaslar icin bir nevi kabul görür. Yalniz bizim gibi 4000km´lerden is yerimizden tatil alacak olanlar icin cok degisik bir durum.
Ekli dosyayı görüntüle 59913
arkadaşla gidiyoruz da buna bile bileti zor bulduk, Kasımpaşa maçını düşünemiyorum
Yakınlarda olan varsa selam vermekten çekinmesin![]()
Mesale yasak felan yazilmasa daha cok kisi gelirdi
Sirf bu sebepten dolayi gitmeyenler var
Olsa ne yazar yani resmi organizasyon degil sonucta
30 bin muhteşem bi sayı bence30 bini geçmez gibi
Gelen kişi sayısına göre bi tarafta toplansınlarfull stad yapılması saçma belli tribünler üzerinden yapılması gerekirdi.
Full dolmayacak galibaİlgi yoğun mu az mı şimdi? Biri diyor 25 anca olur, öbürü yer yok diyor