Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
İşte can alıcı soru maalesef çaktılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen kimsin kök boya mı?Şimdi bazı arkadaşlar sanıyor ki bu kadro her önüne geleni silindir gibi ezecek, 5’leyecek!
Kadroya güvenilirse, ufak rötüşlarla birkaç sene başarılı olabilecek bir kadro. Bu bilinçte ve sabırla desteklemek lazım.
Gol kaçar, puan kaybedilir. Takım uyum sağlayıncaya dek zirveyle puan kaybı da açılabilir. Öyle bir durumda yuhalamak, gidip instagram sayfalarına küfür etmek gibi cahillikler olmasın. (eminim siz yapmazsınız, ama olsun)
Bizim yönetim kalkip 3lü yü biz bulduk ates emoji biz bulduk diye gönderme yapmaya kalksa yerden yere vurup istifaya cagiririz
Kuslar kargalar niye böyle ezik yav
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence maaşın bir bölümünü karsilayacaklar yada eğer varsa ekstralar bonuslar onları vereceklerdirTöreni takip etmedim. Şimdi tekrarına bakıyorum. Başkan NEF’in Falcao’nun maaşının bir bölümünü ödediğini söyledi.
Bu maaşının 5’ten fazla olduğu anlamına mı geliyor yoksa 5’in bir bölümünü NEF’in ödeyeceği anlamına mı geliyor?
Bosver 5 milyonu vs... Al bi digiturk play uyeligi... Arkana yaslan izle....Töreni takip etmedim. Şimdi tekrarına bakıyorum. Başkan NEF’in Falcao’nun maaşının bir bölümünü ödediğini söyledi.
Bu maaşının 5’ten fazla olduğu anlamına mı geliyor yoksa 5’in bir bölümünü NEF’in ödeyeceği anlamına mı geliyor?
Anlamı anlaşılamadı renkdaş sen ne biliyorsan bizde onu biliyos.Töreni takip etmedim. Şimdi tekrarına bakıyorum. Başkan NEF’in Falcao’nun maaşının bir bölümünü ödediğini söyledi.
özellikle son 2 yıldır son haftalarda bjkyi yenip şampiyonluktan edyoruz,onlar kudurmayacakta kim kudurcakHepsine iyi koymuşuz
yerlerinde duramıyorlar
ne yapacaklarını şaşırdılar
bence burda şu durum var.biz kupalarla başarılarla mutlu oluyoruz ama onlar kırk yılda bir kupa aldıkları için haliyle insan mutlu olacak sevinecek bi şey arıyor onlar da böyle şeylerle bize laf atınca anlık mutluluklar yaşıyorlar.Bizim yönetim kalkip 3lü yü biz bulduk ates emoji biz bulduk diye gönderme yapmaya kalksa yerden yere vurup istifaya cagiririz
Kuslar kargalar niye böyle ezik yav
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi