Yeni Transferlerimizin İmza Töreni | GS TV

Yalniz bu kadro cok acayip birsey oldu. Cok samimi söylüyorum o Drogbali kadroda iyidi ama lesh ve türk orani cok yüksekdi diye beni fazla tatmin etmemisdi. Hala o kadronun abartildigini düsüniyorum.
Eyvallah Melosu vardi, Drogbasi ama genelinde kadro ne cok derin ne de cok iyidi.
Su an bekler, ve yedek stoper haric 4/4 kadro. Beklerde o kadar rezalet degilde, bariz sekilde takimin kalitesinin altindalar.

Kadroya bakip bakip heyecanlaniyorum yaw

‪Şimdi bazı arkadaşlar sanıyor ki bu kadro her önüne geleni silindir gibi ezecek, 5’leyecek!‬

‪Kadroya güvenilirse, ufak rötüşlarla birkaç sene başarılı olabilecek bir kadro. Bu bilinçte ve sabırla desteklemek lazım.‬

‪Gol kaçar, puan kaybedilir. Takım uyum sağlayıncaya dek zirveyle puan kaybı da açılabilir. Öyle bir durumda yuhalamak, gidip instagram sayfalarına küfür etmek gibi cahillikler olmasın. ‬ (eminim siz yapmazsınız, ama olsun)
Sen kimsin kök boya mı?

Töreni takip etmedim. Şimdi tekrarına bakıyorum. Başkan NEF’in Falcao’nun maaşının bir bölümünü ödediğini söyledi.

Bu maaşının 5’ten fazla olduğu anlamına mı geliyor yoksa 5’in bir bölümünü NEF’in ödeyeceği anlamına mı geliyor?

Onemli olan kadrolarin nekadar iyi olmasi degil, onemli olan sahada ne verecekleri.
Baya oyuncu aldik ve InsAllah uyum sorunu olmaz ve en kisa zamanda iyi bir takim oluruz.

Biz kimlerle sampiyon olduk, bu takim kume duser dedikleri kadrolarla sampiyon olduk.

Kadro olarak ligin uzerinde bir kadro kuruldu, keske iki bek bir stoper ve belhanda yerine banega gelse diyecekler var ama unutmayin burasi Turkiye. O takviyerlerde gelse ozaman bizim isimiz ne super ligde kardesim :D

Bu imkanlarla daha iyisi kurulamazdi. Artik top Terimdedir! Ne bahaneler, ne hakem nede baska birsey duymak istemiyoruz. Bu taraftar Avrupada basari istiyor artik ve iyi futbol.

Töreni takip etmedim. Şimdi tekrarına bakıyorum. Başkan NEF’in Falcao’nun maaşının bir bölümünü ödediğini söyledi.

Bu maaşının 5’ten fazla olduğu anlamına mı geliyor yoksa 5’in bir bölümünü NEF’in ödeyeceği anlamına mı geliyor?
Bence maaşın bir bölümünü karsilayacaklar yada eğer varsa ekstralar bonuslar onları vereceklerdir
Monacodaki net maaşını veremeyiz zaten

Bosver 5 milyonu vs... Al bi digiturk play uyeligi... Arkana yaslan izle....

Anlamı anlaşılamadı renkdaş sen ne biliyorsan bizde onu biliyos.

Bu arada Root Admin bir Marvel karakteri edasıyla yardı geçti konuyu. Rütbeler galaksi gibi bir de gizemli, acaba maskenin ardındaki kim?

Seri neden gozlukle cikti diye dalga gecen dangalaklar da oldu burda... Allah islah etsin...

Beyler GSStore online sitesinden Falcao forması sipariş vermeye çalışıyorum ama seçim olmuyor. Online Falcao forması satışı başladı mı?

EDo-1bZWkAAUisT

@Ali Kemal Korkmaz

Sen mi yaptın bunu

Bizim yönetim kalkip 3lü yü biz bulduk ates emoji biz bulduk diye gönderme yapmaya kalksa yerden yere vurup istifaya cagiririz

Kuslar kargalar niye böyle ezik yav

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bence burda şu durum var.biz kupalarla başarılarla mutlu oluyoruz ama onlar kırk yılda bir kupa aldıkları için haliyle insan mutlu olacak sevinecek bi şey arıyor onlar da böyle şeylerle bize laf atınca anlık mutluluklar yaşıyorlar.

Geri
Üst Alt