Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.615
- 5.195
- 2.493
İnternette herşey var aramasını bilenebilgim yok ztn yutubu öyle çözmüştüm
hacker gibiydim adeta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnternette herşey var aramasını bilenebilgim yok ztn yutubu öyle çözmüştüm
hacker gibiydim adeta

pre üyelere özel gökkuşağı renginde isim talep ediyorum
ONUR BAKIR gibi
deriz üzülerek
ben açıkçası bu söyledikleriniz için forumu kullanıyorum Eymen beyForumun ücretli olması belli bir kalite getirir. Ama bazı eksikliklerin giderilmesi gerekiyor. Mesala farklı farklı isimler, argo argo ve müstehcen yazışmalar, mesaj sayılarının artması için kısa kısa anlamsız cümleler yazılması gibi. Burası chat ortamı değil ki neden isimlerimizi saklıyoruz. Sonra profilde yaş da yazsın. Mesela ultrAslan forum ve alisamiyen net bu konularda daha kaliteli ve nezih bir ortamdı. Diyebilirsiniz ki beğenmiyorsan gidebilirsin diye forumda futbol bilgisini beğendiğim ve takip ettiğim değerli renktaşlar var. Birde benim fikrim herkese ücretli olsun ücretini ödemeyen foruma giremesin. Saygılar
deriz üzülerek
50 senedir bu forumda seni görüyorum.
Gözlemlediğim kadarıyla euro kazanan bir renkdaşımızsın. Seni yormaz diye düşünüyorum.
Canın sağolsun yazdiriyim sana
en ufak fikrim yoktu açıkçası - kurallara uyarız.ADBLOCK KULLANMAK YASAKTIR
Forumun ücretli olması belli bir kalite getirir. Ama bazı eksikliklerin giderilmesi gerekiyor. Mesala farklı farklı isimler, argo argo ve müstehcen yazışmalar, mesaj sayılarının artması için kısa kısa anlamsız cümleler yazılması gibi. Burası chat ortamı değil ki neden isimlerimizi saklıyoruz. Sonra profilde yaş da yazsın. Mesela ultrAslan forum ve alisamiyen net bu konularda daha kaliteli ve nezih bir ortamdı. Diyebilirsiniz ki beğenmiyorsan gidebilirsin diye forumda futbol bilgisini beğendiğim ve takip ettiğim değerli renktaşlar var. Birde benim fikrim herkese ücretli olsun ücretini ödemeyen foruma giremesin. Saygılar
Vip karı başlığı olacak
Avustralya ikinci lig konusunda bile mesajın var bu konu da bir tek mesajın yok , hayırdır @Murat Durmaz ?
İyi değil mi?bana gurbo mu dediniz rtaş
1 dahakine gözlük tak kanks yavKorkusuz Korkak filminin repliği olarak varsay
![]()