Yeni Üyelik Sistemi Hakkında Görüşleriniz

Tek katkısının reklam olmaması gerekiyor. Premium üyelerin bence bir chat'i ve/veya aynı zamanda canlı bir space room açıp orada konuşma hakkı olabilirse harika olur. Tabi altyapı olarak mümkün mü bilemiyorum...

Ben sürekli fenere küfür ettim diye ban yiyorum sadece fenere sövme serbestliği getiren bir uyelegi aylık 1k veririm benim gibi bircok arkadaş da çıkacaktir

İlla üyeliğe de gerek yok bağış adı altında da olabilir:d

Tek katkısının reklam olmaması gerekiyor. Premium üyelerin bence bir chat'i ve/veya aynı zamanda canlı bir space room açıp orada konuşma hakkı olabilirse harika olur. Tabi altyapı olarak mümkün mü bilemiyorum...
Bir forum temasinda chat apleti görmüştüm. Mevcut temaya entegre olurmu bilemem. Ama bu tür bir şey forumu öldürür bence. Forum kültürü ayrı, chat odası kültürü ayrı.

Bir forum temasinda chat apleti görmüştüm. Mevcut temaya entegre olurmu bilemem. Ama bu tür bir şey forumu öldürür bence. Forum kültürü ayrı, chat odası kültürü ayrı.
Daha önce chat sistemini yaptık biz eski üyeler bilir. Ancak hem sistemin yükünü arttırıyor hem de konularda yapılan yorumları azaltabiliyor. Ben bu konuda olumsuzum o yüzden.

Ben sürekli fenere küfür ettim diye ban yiyorum sadece fenere sövme serbestliği getiren bir uyelegi aylık 1k veririm benim gibi bircok arkadaş da çıkacaktir

İlla üyeliğe de gerek yok bağış adı altında da olabilir:d
Hocam sen yanlış hatirlamiyorsam, küfürbaz haydoya dönüşüyorsun. Yani ban yemenin hakkını veriyorsun. Keşke yapmasan daha iyi olur.

Hocam sen yanlış hatirlamiyorsam, küfürbaz haydoya dönüşüyorsun. Yani ban yemenin hakkını veriyorsun. Keşke yapmasan daha iyi olur.
Kesinlikle haklısın. Bu konuda sadece forumda değil maç izlerken de kendimi tutamıyorum, hanım da çok şikayet ediyor hatta.

Ama beni diri tutan Fenerbahçe nefretidir.Bu yüzden Kendimi tutamıyorum ama dikkat edeceğim artık mecburen :)

Bu arada admin arkadaşlarımız karşı bu fikre ben de kararsızım ama belki bir rank sistemi yapılabilir Kombine Üye gibi mesela.

Geri
Üst Alt