- 3 Temmuz 2012
- 140.356
- 88.538
- 5.478
12 yıldır forumdayım hiç reklam görmedimAnlık reklamlarım. Ayakkabı, laptop, tencere seti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12 yıldır forumdayım hiç reklam görmedimAnlık reklamlarım. Ayakkabı, laptop, tencere seti
bu üyelikten ziyade daha harika bir plan.forumun bir Youtube kanalı da olmalı
Recep Yıldırım ile müze turu programı yazıyorum o zaman sanaMantıklı üstad kanalda gezelim görelim yemek yayınları yapılabilir
SütyenAnlık reklamlarım. Ayakkabı, laptop, tencere seti
Bir forum temasinda chat apleti görmüştüm. Mevcut temaya entegre olurmu bilemem. Ama bu tür bir şey forumu öldürür bence. Forum kültürü ayrı, chat odası kültürü ayrı.Tek katkısının reklam olmaması gerekiyor. Premium üyelerin bence bir chat'i ve/veya aynı zamanda canlı bir space room açıp orada konuşma hakkı olabilirse harika olur. Tabi altyapı olarak mümkün mü bilemiyorum...
Daha önce chat sistemini yaptık biz eski üyeler bilir. Ancak hem sistemin yükünü arttırıyor hem de konularda yapılan yorumları azaltabiliyor. Ben bu konuda olumsuzum o yüzden.Bir forum temasinda chat apleti görmüştüm. Mevcut temaya entegre olurmu bilemem. Ama bu tür bir şey forumu öldürür bence. Forum kültürü ayrı, chat odası kültürü ayrı.
Senden euro alırımaylik 3 kere sövme hakki icin 100 lira atesleyebilirin her ay
Hocam sen yanlış hatirlamiyorsam, küfürbaz haydoya dönüşüyorsun. Yani ban yemenin hakkını veriyorsun. Keşke yapmasan daha iyi olur.Ben sürekli fenere küfür ettim diye ban yiyorum sadece fenere sövme serbestliği getiren bir uyelegi aylık 1k veririm benim gibi bircok arkadaş da çıkacaktir
İlla üyeliğe de gerek yok bağış adı altında da olabilir:d
tamam 3 euro ateslerim her aySenden euro alırım
100 euro olarak olm birim bazlıtamam 3 euro ateslerim her ay
@Emre Altun gurbolar cimrimidir, degilmidir diye anket gelirmitamam 3 euro ateslerim her ay
Harbiden @Murat Durmaz niye OF sayfasi acip tuyo satmiyosun? Aylik 99TL uyelikSon Dakika: Forumumuzun duayen iddiacılarından @Murat Durmaz, üyelik alan herkese 1 ay istediği hesaptan OnlyFans aboneliği hediye edeceğini duyurdu.
(GSC Özel)
Kesinlikle haklısın. Bu konuda sadece forumda değil maç izlerken de kendimi tutamıyorum, hanım da çok şikayet ediyor hatta.Hocam sen yanlış hatirlamiyorsam, küfürbaz haydoya dönüşüyorsun. Yani ban yemenin hakkını veriyorsun. Keşke yapmasan daha iyi olur.
bana da gelse keske öyle reklamlarParayı öderim ama reklamlarımı kesmeyin lütfen hoşuma gidiyor