- 10 Nisan 2013
- 59.201
- 42.778
- 3.943
Biz üyelerimize güvenirizAdblock engelleyen sistemleri siteye entegre edebilirsiniz.
Bu şekilde yasaktır demek çözüm değil maalesef.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz üyelerimize güvenirizAdblock engelleyen sistemleri siteye entegre edebilirsiniz.
Pc'de reklam engelleyici açık olunca görmüyorsun da mobilden girdiğinde reklam çıkıyordu bazen ara sıra oluyordu.
Böyle bir talep var @Recep TimurPremium üye olunca ne oluyor Sayfaya girişte Recep Pole dans mı yapıyor
bunun da çözümü var adblock engelleyen sistemi engelleyen sistemAdblock engelleyen sistemleri siteye entegre edebilirsiniz.
Devlet de vatandaşa güvenip hapishaneleri kapatsın mı?Biz üyelerimize güveniriz
Vip karı başlığı olacakPremium üye olunca ne oluyor Sayfaya girişte Recep Pole dans mı yapıyor
O iş öyle değil ama yine de sen bilirsin diyeyim.bunun da çözümü var adblock engelleyen sistemi engelleyen sistem
yutub bile çözemedi
İnci ferre gibi birşey mi?Vip karı başlığı olacak
İnci ferre gibi birşey mi?
O iş öyle değil ama yine de sen bilirsin diyeyim.
ONLYFANS GSC YAYINA GEÇECEK DİYE ALGILADIM
Ben telefonda falan kullanmıyorum pek güvenemiyorum.Oraya da adblock falan yüklenebiliyor
Forumun ücretli olması belli bir kalite getirir. Ama bazı eksikliklerin giderilmesi gerekiyor. Mesala farklı farklı isimler, argo argo ve müstehcen yazışmalar, mesaj sayılarının artması için kısa kısa anlamsız cümleler yazılması gibi. Burası chat ortamı değil ki neden isimlerimizi saklıyoruz. Sonra profilde yaş da yazsın. Mesela ultrAslan forum ve alisamiyen net bu konularda daha kaliteli ve nezih bir ortamdı. Diyebilirsiniz ki beğenmiyorsan gidebilirsin diye forumda futbol bilgisini beğendiğim ve takip ettiğim değerli renktaşlar var. Birde benim fikrim herkese ücretli olsun ücretini ödemeyen foruma giremesin. Saygılar
bilgim yok ztn yutubu öyle çözmüştümO iş öyle değil ama yine de sen bilirsin diyeyim.
ONLYFANS GSC YAYINA GEÇECEK DİYE ALGILADIM