Yeni Üyelik Sistemi Hakkında Görüşleriniz

Kesinlikle haklısın. Bu konuda sadece forumda değil maç izlerken de kendimi tutamıyorum, hanım da çok şikayet ediyor hatta.

Ama beni diri tutan Fenerbahçe nefretidir.Bu yüzden Kendimi tutamıyorum ama dikkat edeceğim artık mecburen :)
Futbolun teröristi olan fbye benim gibi düşmansın anladığım kadarıyla rengim. Seni iyi anlıyorum,

Sistem mantıklı geldiyse bana özelden ulaşın ibanımı aman forumunun inanını özelden atıcam özellikle alamancılar yazın bana
Sizlere mesaj atarak kendilerini, admin veya agm sorumlusu olarak tanıtıp sizden para, altın isteyen şahıslara inanmayın.
-öz agm müdürlüğü-

bana da gelse keske öyle reklamlar

emrahcım,
o reklamların çıkması için para ödesek? oluyo mu bu
IMG_3856.webp

Yani, Premium üyelerine birkaç özellik tanınabilir. Tabii ki, forumun verdiği imkanlar dahilinde.

1. Hareketli Avatar
2. Like butonuna bastığımızda seçeneklerin çoğaltılması
3. Yazdığımız mesajı düzenleme süresinin iyileştirilmesi
4. Yeni bir tag eklenebilir.

Benim aklıma gelenler bunlar.

Yani, Premium üyelerine birkaç özellik tanınabilir. Tabii ki, forumun verdiği imkanlar dahilinde.

1. Hareketli Avatar
2. Like butonuna bastığımızda seçeneklerin çoğaltılması
3. Yazdığımız mesajı düzenleme süresinin iyileştirilmesi
4. Yeni bir tag eklenebilir.

Benim aklıma gelenler bunlar.
2.talebini forumumun tamamına eklemek gibi bir fikrim var sadece fırsat bulamıyorum. 3-4 farklı seçenek ekleyeceğim ama bu herkes için olacak.

Bence mukemmel fikir daha once de dile getirmistim bu konuyu

Hatta gelen odemeleri yasallastirma hususunu atlattiysaniz bence tisört, bileklik, bardak vs. satma isine girebilirsiniz

Mavi tik gelecek mi?
Yada parasiyla uye olan ile fakir uyelik ayrimi ?
Bende mavi bir banner istiyorum uyelik ismimin altinda tipki admin gibi

Birde üyelik paketleri nasil olacak?
Kacak yayin linki yada +18 icerik ulasimi falan olacak mi 😀

Son düzenleme:
gs nin şampiyonluk yürüyüşünün en büyük maçlarından biri varken bunları şu saatte konusmamız > bugünkü genel kuruldaki dayı. briçle alakalı sorunlarından bahsediyordu. :d.d

Forumun kendi uygulaması olursa bu mantıklı olur.

Şahsen tarayıcıdan foruma çok nadir giriyorum, GSCimbom uygulaması kapandıktan sonra Tapatalk kullanmaya tekrar başladım. Bu dediğiniz konu Tapatalk'ta da etkin olacak mı?

Bence mukemmel fikir daha once de dile getirmistim bu konuyu

Hatta gelen odemeleri yasallastirma hususunu atlattiysaniz bence tisört, bileklik, bardak vs. satma isine girebilirsiniz
GSCimbom resmi olarak varlığı bulunan bir şirket sayılır aslında. Ödeme sistemini aktif ettiğimizde faturalandırma da yapmamız gerekecek mutlaka. Bunları sistemi oluşturursak yapacaktık ama gördüğüm kadarıyla düşünceler hep pozitif şekilde bir aksilik olmazsa bu sistem hayata geçer.

Hatıra bardak olabilir. Yine diyorum amacımız ticari kaygı değil forumu geliştirme odaklıdır. Yönetimdeki herkes belirli işi gücü olan belirli kazanç seviyesindeki kişiler ve herkes kazancını forumla paylaşarak devamlılığını sağlıyor. Bu husus bizim için çok ince bir nokta o yüzden hatırlatıyorum hep :)

Bence güzel bir fikir.
Bazı renktaşlar forum jargonundan rahatsız olduklarını ifade etmiş.
Ancak o jargon olmasa inanın buranın bir anlamı kalmaz.
Ben şahsen GSC'yi bu haliyle seviyorum.
Yerine göre mizah yerine göre ciddiyet olmalı , hayatta da olduğu gibi.
Ben de forumun gelişmesi adına bu adımı olumlu buluyorum ve destekliyorum.

Forumun kendi uygulaması olursa bu mantıklı olur.

Şahsen tarayıcıdan foruma çok nadir giriyorum, GSCimbom uygulaması kapandıktan sonra Tapatalk kullanmaya tekrar başladım. Bu dediğiniz konu Tapatalk'ta da etkin olacak mı?
Tapatalkta etkin olamaz o tapatalk kaynaklı denenebilir ama sanmıyorum olacağını. GSCimbom’un bir mobil uygulaması ilerleyen süreçte yine olacak ama önce belirli adımlar atmalıyız. Uygulamayı kapatma sebebimiz artık destek verememekten dolayıydı.

Bence güzel bir fikir.
Bazı renktaşlar forum jargonundan rahatsız olduklarını ifade etmiş.
Ancak o jargon olmasa inanın buranın bir anlamı kalmaz.
Ben şahsen GSC'yi bu haliyle seviyorum.
Yerine göre mizah yerine göre ciddiyet olmalı , hayatta da olduğu gibi.
Ben de forumun gelişmesi adına bu adımı olumlu buluyorum ve destekliyorum.
bide küfrü serbest bıraksak. ne öyle istanbul beyfendilerini toplamıs lakırtı yapıyormuşuz gibi.

Geri
Üst Alt