Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 80.314
- 19.763
- 2.943
varmı kaliteli yabancıları alacak mali gücün ?
Riva yı satarız Ibrahimovici alırız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 Tane Turk oyuncu 5 tane alt yapidan :
ALT :
Semih Kaya
Emre Colak
Sabri Sarioglu
-
-
Yerli :
-
-
-
-
-
Sinan Gumus ve Koray felan alt yapidan sayiliyormu ?
Kaynak nedir ?
Birde klüp başkanları klüpleri büyük borca sokuyor.dedi ben koptum ulan sanki bjk yi ben batırdım ne adam ya pardon adam dedim lafın gelişiAn itibariyle Demirören'in aciklamalarini dinledim.
Inanin net bir sekilde diyorum, bu adam türk futbolun basinda oldugu sürece cacik olmaz cacik, yine net bir sekilde kanitladi bunu.
Demirören: Semih kendi kalesine gol atiyor, suclu Demirören oluyor. Federasyonun milli takim ile ne alakasi var bana biri aciklayabilir mi? Biz mi seciyoruz oyunculari?
(Yani kulüpler oyunculari iyi hazirlamiyor demek istiyor)
Ulan öküz, lan öküz adam, ben artik sana ne diyim? Birde cikmis orda taraftar günlük düsünüyor, o yüzden kaybediyoruz diyor. O kadar öküz ve beyinsiz herif ki, kendi ileriye dönük, cesitli acilardan düsünemiyor.
Bu oyuncularin hazir duruma gelmemesi tabi sizin sucunuz beyinsiz herif, türk futbolun sistemini sic belirliyorsunuz ve sizde icine ettiniz adeta. (Yabanci sinirlama vsvs)
Simdi cikmis Semih kendi kalesine atinca biz niye suclu oluyoruz diyor. E sacma kurallar ile oyuncularin bu duruma gelmesine izin verirseniz tabi sen veya siz suclu olursunuz.
Beyinsiz herif!
Milli Takım şartı olmayacağını kendi söyledi tupcu balon haber yani