Yeni Yabancı Kuralı Netleşiyor

varmı kaliteli yabancıları alacak mali gücün ?

kimin var türkiyede ?!
ilerde olur ilaki. yarini sadece düsünmemk gerekir. ondan sonraki günleride düsün.
Riva projesi ve saire var. stadimiz var sonucda. 2020 yilindan sonra en gec yildiz oyunculari her yil ala bilecek bir kulüp ola biliriz.

mali güc ne fenerde var nede bjk da yani yildiz oyuncu getire bilecek. sönmüs, kariyeri sonlarina gelmis yildizlardan söz etmiyoruz yani herhalde, demi ?!

Belli idi boyle olacagi.

#1 Aysal gidecek ve Galatasaray ele gecirelecek.
#2 Galatasaray yerlilere bir suru para harcasin ondan sonra yabanci kurali kaldiralim.
#3 Fenerin SL cezasi kalkacak.
#4 Besiktas karsi cikmasin diye sampiyonluk sozu verilecek.
#5 Siz ekleyin :D

Milli takım sınırı gelirse ligin kalitesi düşebilir. 3 Büyükler Milli takımlarında oynayan kaliteli ve muhtemelen pahalı futbolcuları bir şekilde aldı diyelim. Peki Anadolu takımları özellikle Süper lige yeni çıkacak takımlar nasıl alacak bu futbolcuları.

Galatasaray ın borcu çoğalıp, mali krize girdiği zamanda bu karar manidar. Ama olsun

Muslera
yabancı-yabancı-semih-yabancı
--------------Yabancı-yabancı-----------
Yabancı ------ Sneijder -------- yabancı
--------------Yabancı ---------

Edit: sövmeyin semih nazar boncuğu orada

Fifa sıralaması yerine daha sabit bir kriter konulabilir onun dışında çok çok iyi bir uygulama olur. Artık yerli çöpler düşünsün gerisini.

An itibariyle Demirören'in aciklamalarini dinledim.

Inanin net bir sekilde diyorum, bu adam türk futbolun basinda oldugu sürece cacik olmaz cacik, yine net bir sekilde kanitladi bunu.

Demirören: Semih kendi kalesine gol atiyor, suclu Demirören oluyor. Federasyonun milli takim ile ne alakasi var bana biri aciklayabilir mi? Biz mi seciyoruz oyunculari?

(Yani kulüpler oyunculari iyi hazirlamiyor demek istiyor)

Ulan öküz, lan öküz adam, ben artik sana ne diyim? Birde cikmis orda taraftar günlük düsünüyor, o yüzden kaybediyoruz diyor. O kadar öküz ve beyinsiz herif ki, kendi ileriye dönük, cesitli acilardan düsünemiyor.

Bu oyuncularin hazir duruma gelmemesi tabi sizin sucunuz beyinsiz herif, türk futbolun sistemini sic belirliyorsunuz ve sizde icine ettiniz adeta. (Yabanci sinirlama vsvs)
Simdi cikmis Semih kendi kalesine atinca biz niye suclu oluyoruz diyor. E sacma kurallar ile oyuncularin bu duruma gelmesine izin verirseniz tabi sen veya siz suclu olursunuz.

Beyinsiz herif!

An itibariyle Demirören'in aciklamalarini dinledim.

Inanin net bir sekilde diyorum, bu adam türk futbolun basinda oldugu sürece cacik olmaz cacik, yine net bir sekilde kanitladi bunu.

Demirören: Semih kendi kalesine gol atiyor, suclu Demirören oluyor. Federasyonun milli takim ile ne alakasi var bana biri aciklayabilir mi? Biz mi seciyoruz oyunculari?

(Yani kulüpler oyunculari iyi hazirlamiyor demek istiyor)

Ulan öküz, lan öküz adam, ben artik sana ne diyim? Birde cikmis orda taraftar günlük düsünüyor, o yüzden kaybediyoruz diyor. O kadar öküz ve beyinsiz herif ki, kendi ileriye dönük, cesitli acilardan düsünemiyor.

Bu oyuncularin hazir duruma gelmemesi tabi sizin sucunuz beyinsiz herif, türk futbolun sistemini sic belirliyorsunuz ve sizde icine ettiniz adeta. (Yabanci sinirlama vsvs)
Simdi cikmis Semih kendi kalesine atinca biz niye suclu oluyoruz diyor. E sacma kurallar ile oyuncularin bu duruma gelmesine izin verirseniz tabi sen veya siz suclu olursunuz.

Beyinsiz herif!
Birde klüp başkanları klüpleri büyük borca sokuyor.dedi ben koptum ulan sanki bjk yi ben batırdım ne adam ya pardon adam dedim lafın gelişi

Sony Xperia

Milli Takım şartı olmayacağını kendi söyledi tupcu balon haber yani

Milli Takım şartı olmayacağını kendi söyledi tupcu balon haber yani

Sadece 5 altyapı oyuncusu şartıyla sınırı kaldırsalar da kabulümüz.:asd22:
Sabri , Semih , Emre var hali hazırda.2 tane daha ekleriz kadroya.Aydın ve Eray'ı saymıyorum zaten , bu kulüpte yerleri olmamalı.

Yanarım yanarım da bunlara yalakalık yapmayan, karşılarında dik duran, kafa tutan başkanı ft-yerli oyuncular-taraftar birlik olup harcadık. Şimdi gül gibi, kuş sevdalısı ve fenerasyon hayranı bir başkanımız oldu. Demekki neymiş; "Adaletsizliğin karşısında durmaktansa, güçlünün yanında durmak lazımmış"

Geri
Üst Alt