Burak Yurtsever
Parçalı Üye
- 25 Aralık 2008
- 2.560
- 25
- 1.318
Yani ne demiş? Mintika temizliğinin önemi mi?
hahhaha kim anlar ki onun ne dediğinden. Anlasanda bir süre sonra başka birşey der zaten.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani ne demiş? Mintika temizliğinin önemi mi?
22 son ne olur abi
Sen ben serbayı da sayarsak 3 kişi hazır.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=RpXp-ebJQYU[/media]
Çok ciddi şekilde 25-15 veya 27-20 gibi bir oluşum düşünülüyordu zaten. Başbakan da bu sözleriyle tam olmasa da yarı yarıya teyit etmiş oldu. Başta ben olmak üzere böyle bir şey bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun diyebilirim şimdiden. Tahminim C.başkanlığı seçimlerinden sonraki süreçte çıkarılır. 2014 sonuna doğru.
25-15: 25 Yaşından gün alan ve daha büyük yaşta olanlar 15bin Lira karşılığında askerlik hizmetlerini yapmış sayılacaklar.
27-20: 27 yaşından gün almış ve daha büyük olanlar 20bin Lira karşılığında askerlik hizmetlerini yapmış sayılacaklar.
Videoda bedelli ile ilgili pek bişey de yok ümitlenmeyelim bence
Bir iPhone-Tapatalk iştirakidir.
@Burak Erdem kardeşim bunlar oy toplama çabaları yerel seçim öncesi de Numan kurtulmuş atıp tutuyordu... Bence umutlanmayın hemen ben de bekliyorum bedelli askerlik 50 dese bir şekilde vereceğim evli barklı olunca insanın gözü para pul görmüyor maalesef.. 2018'e kadar tecilliyim kafa rahat ama o tarihe kadar çıkmazsa işler karışır.. Açıkçası genel seçime kadar ben çıkacağına inanmıyorum Tayyip bizi oyalayıp duruyor hele ki son yerel seçimlerdeki gibi ezici oylar almaya devam ederse bedelli çıkmasına ihtimal vermiyorum..
Buradaki arkadaşlara tavsiyem evli değilseniz bir an önce vakitlice gidin yapın askerliğinizi..Akıl veriyon da sen niye yapmadın derseniz ben askere gidecekken uzmanlığı kazandım (diş hekimiyim) sonra onu yarım bıraktım o ara eşimle tanıştık evlendik kaynadı gitti askerlik... Şimdi arkadaşlarımın kardeşi veya kuzenim falan olunca direk baskı yapıyorum okulu bitirir bitirmez askere gidin diye.
Videoda bedelli ile ilgili pek bişey de yok ümitlenmeyelim bence
Bir iPhone-Tapatalk iştirakidir.
çıkmayacak lan ergenlere bak sen hemen de seviniyorgideceksiniz işte kendinizi kandırmayın
![]()