Yeniden Yükseliş Dönemi İçin Bir Fırsat

Batıkan Kanarya

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
Evet rakiplerimizin berabere kalması ile birlikte rezil futbolumuza rağmen ümitlerimiz tekrar yeşerdi. Bunu yeniden yükseliş için bir fırsat olarak görüyorum. Hele ki daha 10 hafta olduğunu ve winner bir kulüp olduğumuz gerçeğini düşünürsek ipi göğüsleyebileceğimizi düşünmekteyim. Fakat bunun için kötü futbolun sebeplerini ortadan kaldırmak lazım.

1. Yeniden forma adaleti (sadece 11 değil oyuna müdahelelerde de)
2. Oturmuş çalışılmış bir sistem
3. Tembel pas oyunundan kurtuluş
4. Güzel futbol oynayan hücumcu bir anlayışı
5. Etkin yönetim
6. Zeminin düzeltilmesi
7. Gamsız topçuların tokatlanması
8. Ve birlik beraberlik

Gibi gereksinimleri yerine getirmemiz gerekiyor.

Sistem önerim 4 2 3 1 diyebiliriz. Yani 10 numaralı hücumcu bir sistem.

1616411964256.webp

önümüzdeki hafta hataya da kaybedersek ümitlerim yeşermemek üzere solacaktır.

Donk orta sahada bazı maçlarda Taylanla beraber oynayıp sertlik katmalıdır.Özellikle Beşiktaş maçında Josef'e karşı Taylan'ın bi üstünlüğü olmadı.Bizim sahamızda oynanan Fb maçında da Gustavo'ya karşı da üstünlük kuramadı.Donk da bu konuda yardımcı olur..

Forma adaleti varsa Lyundama ve Yedlin kadro yüzü görmemeli

Linnes sahada dökülsede sağ bek oynamalı linnes te hata yaptı gol yedik sivas maçında ama

Yedlin denen adam resmen maçı sabote etti Hiç gol şansı yokken musleranın kucağına gelen yumuşacık topu eliyle kesti

Hepsini geçtim maç 3-3 olmuş golün üzerinden 30 sn geçmiş daha geride oynanacak 28 dakka var

Adam gitti atıldı gereksiz yere Lyundamada ilk golde resmen bi çuval inciri mahvetti

Marcao ya gelen topu inceledim top sert atılıyor zeminden sekip adamın kaval kemiğine denk geldi olabilecek bir hata linnesin geri pasıda

futbolda gördüğümüz hatalar.Fakat Özellikle yedlin bir daha forma yüzü görürse adalet filan geçelim aynı hataları türk futbolcu yapsa

Bir daha hayatta forma verilmezdi.

kadroda 20 adam var 4-5 tanesi harici hangisi oynasa torpilli ya da evlat oluyor böyle kadroda istikrar beklenemez ha hocanın hanryi kesip cesetcaolu çift forvet saçmalığına geçmeğe iten şey ne idi bilmiyorum topçular bile anlamamıştır. hataysports maçıyla eski düzene dönebiliriz diyecem fegulinin gelmesiyle de bu sefer de müdafa hattının 3/4 ü noksan olacak.

Evet rakiplerimizin berabere kalması ile birlikte rezil futbolumuza rağmen ümitlerimiz tekrar yeşerdi. Bunu yeniden yükseliş için bir fırsat olarak görüyorum. Hele ki daha 10 hafta olduğunu ve winner bir kulüp olduğumuz gerçeğini düşünürsek ipi göğüsleyebileceğimizi düşünmekteyim. Fakat bunun için kötü futbolun sebeplerini ortadan kaldırmak lazım.

5. Etkin yönetim
6. Zeminin düzeltilmesi
8. Ve birlik beraberlik

Ekli dosyayı görüntüle 118507

Gedsonla nasıl bir sonuç bekliyoruz.

Sezon ortasinda, hele ki son bölümde oyun anlayisini degistiremezsin. Panikleyip bunu yapmak, yapabilecek en kötü olay olur. Takimin ciddi bir konsantrasyon sorunu var ve özellik ile son 2 macta bunun acisini cekmis olduk.

Taylan, Emre, Belhanda orta sahasi, kanatta Onyekuru, ve sag kanatta oynayacak bir isim gerekiyordu sadece. Ogulcan, Feghouli vesaire... Alanyaspor maci sonrasi garip arayasilara girdik, Falcao´un dönmesi yine iyi bir zamanlamadi olmadi gibi görünüyor simdiye dek. Alanyaspor Kupa macindaki hatali kadro tercihi, ve sonrasinda oyunculara kesilen faturalar sonrasi yasadiklarimiz sincirleme olarak Belhanda´nin kovulmasina kadar gitti. Sayet Ankara ve Sivas kayiplari olmasa Belhanda´da takimda olurdu su an ve liderlik konumunda keyif catiyor olurduk.

Galatasaray son maclarda yap boz haline geldi. Bu sürekli degisiklikler devam ederse yapilacak birsey kalmaz. Galatasaray bu mental zayifyeti giderirse sampiyon olur. Gideremez ise, kadrolardan, oyun anlayisindan bagimsiz düsüs devam eder.

Hatay macinda Luyindama, Marcao olmayacak. Hoca yine Etobo´yu oynatip, ve kazanirsak bile sonrasinda Ozonwafor, Etebo gibi oyunculari oynatmaya devam ederse, yine illaki bir yerde kayip gelir....

1. Konsantrasyon sorunlari (Anadolu Kulüpleri yapsa, sike gözüyle bakacagim ikramlarin son bulmasi)
2. Oyuncu Tercihleri (Bir mac kazanildi diye, takimi asagaya ceken oyuncularin oynamamasi)
3. Oyuna müdahaleler (5 oyuncu neredeyse birden degisik, takimin corbaya dönmesi)

5. Etkin yönetim
6. Zeminin düzeltilmesi
8. Ve birlik beraberlik

Ekli dosyayı görüntüle 118507

en ideal 11'imiz bence de bu olmalı Gedson kendine çeki düzen vermezse formasını Emre Kılıç'a kaptırır tabii sözleşmesinde sakat veya cezalı olmadığı sürece her maç ilk 11 başlar maddesi yoksa

Geri
Üst Alt