- 31 Ağustos 2021
- 69.192
- 49.564
- 3.258
Goztepe.macinda tribunde oluo yenikapiya pankart acsanaYok ahbert
Sen ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Goztepe.macinda tribunde oluo yenikapiya pankart acsanaYok ahbert
Sen ?
Şampiyonluk garantilenmeden duyuramazsın ki. Ts yaptı 250 bin insan toplandı. Zaten o kadar sahne, fanzone alanları falan ile 1 milyon kişi alır işi bana çok zor geliyor.Böyle büyük alanlara insan toplamak için siyasetçiler 1 ay önceden bilboardları dolduruyor, ana haber bültenlerinde reklam geçiyor. Bizimkiler 2-3 sosyal medya gönderisiyle o kadar insanı oraya nasıl toplayacak merak içindeyim. Ben iş yüzünden gidemiyorum mesela. Erken duyursalardı o tarihe iş almazdım. Benim gibi onlarcası vardır. Çok geç duyurdular şu işi.
Gelmeyecekki, 3 4 kisi gonderir kupa merasimi icin o kadarKupa almaktan çok daha önemli birsey var o da haciosman denen herife hiç görmediği pislikleri yapmak
Görüntü Passo'dan sanırım Vip'e ikramlar falan olacak sanırım. Vip biletin satılacağını düşünmüyorum.Boyle kse 20k lik bilet skandal noktada, pluslarin onunde sahne dibindedir vip ler
bu formattaysa düzen satılmaması çok normal olur - adam aylık 139 TL mı 193 TL mi ne sahne önüne geçiyor - 20k ya yedek kulübesine geçiyorsun yemişim ikramlarıGörüntü Passo'dan sanırım Vip'e ikramlar falan olacak sanırım. Vip biletin satılacağını düşünmüyorum.
Sanatçılar-futbolcular VIP’in oradan sahneye geçer muhtemelenbu formattaysa düzen satılmaması çok normal olur - adam aylık 139 TL mı 193 TL mi ne sahne önüne geçiyor - 20k ya yedek kulübesine geçiyorsun yemişim ikramları![]()
kot yüksekliği ve kemer sıkılığı detayın aynı olsun lütfen.kutlama günü meydanda böyle gezeceğim. görenler toplanma alanına gelsin sırtım da yazıyor
Ekli dosyayı görüntüle 287386
Mesela şöyle bir şaheser var resmi hesap admininin paylaşımlarına bak bir de
Afiş bile bugün yayınlandı. Baya geç kalındı. İmalı gönderileri anlamaz bu millet. Gözüne sokman lazım nerede ne oluyor diye.Şampiyonluk garantilenmeden duyuramazsın ki. Ts yaptı 250 bin insan toplandı. Zaten o kadar sahne, fanzone alanları falan ile 1 milyon kişi alır işi bana çok zor geliyor.
videoda o kadar çok icardi var ki seneye kesin kaldığını söyleyebilirim.Dursun kimbilir kimin yeğenini ya da hangi işsiz liseliyi başa getirdi acaba. Erden timur gider gitmez değiştirdiler admini geçen sene.
Dogru mart gibi götümüzde ayı bağırırken duyurmak lazımdıBöyle büyük alanlara insan toplamak için siyasetçiler 1 ay önceden bilboardları dolduruyor, ana haber bültenlerinde reklam geçiyor. Bizimkiler 2-3 sosyal medya gönderisiyle o kadar insanı oraya nasıl toplayacak merak içindeyim. Ben iş yüzünden gidemiyorum mesela. Erken duyursalardı o tarihe iş almazdım. Benim gibi onlarcası vardır. Çok geç duyurdular şu işi.