Yenikapı - Şampiyonluk Kutlaması | 25 Mayıs 2025 | beIN Sports Haber

Böyle büyük alanlara insan toplamak için siyasetçiler 1 ay önceden bilboardları dolduruyor, ana haber bültenlerinde reklam geçiyor. Bizimkiler 2-3 sosyal medya gönderisiyle o kadar insanı oraya nasıl toplayacak merak içindeyim. Ben iş yüzünden gidemiyorum mesela. Erken duyursalardı o tarihe iş almazdım. Benim gibi onlarcası vardır. Çok geç duyurdular şu işi.
Şampiyonluk garantilenmeden duyuramazsın ki. Ts yaptı 250 bin insan toplandı. Zaten o kadar sahne, fanzone alanları falan ile 1 milyon kişi alır işi bana çok zor geliyor.

Kupa almaktan çok daha önemli birsey var o da haciosman denen herife hiç görmediği pislikleri yapmak

Görüntü Passo'dan sanırım Vip'e ikramlar falan olacak sanırım. Vip biletin satılacağını düşünmüyorum.
bu formattaysa düzen satılmaması çok normal olur - adam aylık 139 TL mı 193 TL mi ne sahne önüne geçiyor - 20k ya yedek kulübesine geçiyorsun yemişim ikramları :D

kutlama günü meydanda böyle gezeceğim. görenler toplanma alanına gelsin sırtım da yazıyor

1747995415120.webp

Şampiyonluk garantilenmeden duyuramazsın ki. Ts yaptı 250 bin insan toplandı. Zaten o kadar sahne, fanzone alanları falan ile 1 milyon kişi alır işi bana çok zor geliyor.
Afiş bile bugün yayınlandı. Baya geç kalındı. İmalı gönderileri anlamaz bu millet. Gözüne sokman lazım nerede ne oluyor diye.

Böyle büyük alanlara insan toplamak için siyasetçiler 1 ay önceden bilboardları dolduruyor, ana haber bültenlerinde reklam geçiyor. Bizimkiler 2-3 sosyal medya gönderisiyle o kadar insanı oraya nasıl toplayacak merak içindeyim. Ben iş yüzünden gidemiyorum mesela. Erken duyursalardı o tarihe iş almazdım. Benim gibi onlarcası vardır. Çok geç duyurdular şu işi.
Dogru mart gibi götümüzde ayı bağırırken duyurmak lazımdı

Geri
Üst Alt