Yenikapı - Şampiyonluk Kutlaması | 25 Mayıs 2025 | beIN Sports Haber

Oyuncuların kutlamasından sonra konserler verilseydi kimse kalmazdı yav meydanda , konserlerin kimsenin umrunda değil di. Boşu boşuna 40 tane sanatçı getirip milleti hasta ettiler
Sanatçı mı ya onlar Gripin, gökhan kırdar ve betül dışında ben sanatçı göremedim

Kutlama rezil olacani onceden biliyordum

mis gibi last of us oynuyorum viskime de koydum ohh

Suyunu çıkardılar ya 2 güne yaydılar falan.
Bugün de gereksiz uzun oldu. 3 saat yap 5 saat yap. 12 saat organizasyon mu olur.

Neyse ders olsun daha iyisi yapılabilir stadtan iyi. Sayı manasında en azından.
hata 1: havayı kontrol etmeden (4 gün öncesinden falan söylendi serin hava dalgası ) sırf 25.05.25 diye inat etmece
hata 2: 29834729342 tane sanatçıya gerek yok - stadda ne yapmışsan aynısnı yap . hadi 2 sanatçı daha al 4 5 maksimum olsun.
hata 3: 3üncü yıldızı ve 4üncü yıldısız SELAM DUR ! gibisinden harika mesajla alan takım - görmemiş gibi araba üstünde kupa sonra geri giyor falan modudaydı.
hata 4: ortalığı kurtartıt dediğimiz adam, canlandırır dediğimiz adam ayyaş şekilde "aletlerim çalışmiiii yeaaaaa" falan dedi

ne geçen seneki drone un
ne geçen seneki parti havan

hiç biri yoktu - 700 bin kişi bu yüzden gitti hasta olup eve dönüyorlar şuan.

Başakşehir maçında taraftara borçlu yönetim şu an, ağır şekilde hemde

İyi sonlandı organiazyon. Kutlamayı bitti sayamıyorum havadan dolayı drone şov olmadı p yüzden benim için hayal kırıklığı diyelim ama Başak maçından sonra olmalı en azından.

Bu kutlama ömrümde gördüğüm en yanlış organizasyon olabilir.

O kadar adamı, çoluk çocuğu saatlerce berbat müzikle sersemletip, 4 saat yağmurda ıslatıp, kupayı da gecenin bi yarısı kaldırdılar. Yarın işbaşı millet işe gidecek ulan. Adamlar kupa seramonisini göremeden balık gibi ıslanıp dağıldılar.

Ulan yönetim senin yapcağın organizasyon bu kadar olur. Sizinle nasıl şampiyon olabildik hala hayret ediyorum.

Hayır takım boş alana karşı kupa kaldırdı nasıl bi garabettir.

Sampiyonluk stadyum da kutlanir

Bu tarz bir organizasyon icin tecrübe gerekiyor binlerce calisanin oldugu bir profesyonel ekip gerekiyor

Tomorrowland da bile aksakliklar oluyor

Yagmur’u hesaba katamadilar ok ama program bastan sona kadar yanlisti

Bir dj ve iki üc tane sanatci ile taraftarin eglenmesini saglarsin ve daha sonra da oyuncular cikar sahneye

Sanatci kadrosunun bu kadar kalabalik olmasinin bir anlami yoktu

bundan sonra Stad abicim - pankartıyla adam gibi akustiğiyle herkes rahatında konforunda stadda.

bi bok gelir elde ettiklerinide sanmıyorum.

Topçular alkollü olması iyiydi en azından
Yoksa onlarda çıkmaya bilirdi

Neyse saglik olsun önümüze bakalim yasandi bitti kupamizi aldik

Daha nice kupalara insallah

Geri
Üst Alt