Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.180
- 12.938
- 2.658
Dua Lipa cikipta alet bozulsa durum dahada vahim olurdu 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Kurtlar vadisi müziklerini bu adam yaptı. Terminatör müziğini de sen yaparsan dolaşabilirsin sahnede.gökhan kırdar hoperlörden kurtlar vadisi çalarken tef çalan dayı değil mi
nesi sanat rtaş onun o zmn ben de terminatör müziği açıp sahnede arnold gibi dolaşabilirdim sanat adına
Var bu arada sahaya aslan getirilen olması lazım.dha kötü kupa törenimiz yok ama olsun sapı fenere girsin bunun
Yav enbe orkestrasını ben iyi biliyordum o ne saçmalıktı orda da mı torpil dönüyorForumdan random 10 kişi toplasak daha iyi söylerdi.
Günün en büyük rezaletide budur milleti "Aşkın Olayım" şarkısından soğuttular.
Yalnız yağmurlu ortamda da Dua Lipa konseri ekstra bir güzel olurdu millet tam sırılsıklam olurdu.Dua Lipa cikipta alet bozulsa durum dahada vahim olurdu![]()

Dünya'ya rezil olmaktan kıl payı kurtulduk Allah'tan 3.5 canlı istemiş Dua bacıDua Lipa cikipta alet bozulsa durum dahada vahim olurdu![]()
500 K ya hoparlorden cendere ne gereksiz olaydi yavgökhan kırdar hoperlörden kurtlar vadisi çalarken tef çalan dayı değil mi
nesi sanat rtaş onun o zmn ben de terminatör müziği açıp sahnede arnold gibi dolaşabilirdim sanat adına

ordakıler dua lipayı nerden anlasın hocamYalnız yağmurlu ortamda da Dua Lipa konseri ekstra bir güzel olurdu.
Aynen biraz önce yattı hesaba kaşe.Mertim verilmiş sadakan varmış![]()
Efes sponsordu sanırım, artı Renault sponsorluğu da almışız. Parayı bu iki firma halletti herhalde şampiyonluk kutlamasindaBu alkol işini abartti bizimkiler eğlence okey de laubalilige kaçtı bizimkiler