Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.138
- 48.957
- 2.968
Taraftar kulübe katkı diyerek boynunu eğmesi gerek ama kaos çıkacağı kesin30 binden fazla premium gelirse ne olacak acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftar kulübe katkı diyerek boynunu eğmesi gerek ama kaos çıkacağı kesin30 binden fazla premium gelirse ne olacak acaba
Şarkıcı yalın gs değil miydi ? Hiç gelmedi kutlamalara hıyaredis - aleyna nerede hemen şimdi istifaaaaaa
O kadar premium olacağını pek sanmıyorum.30 binden fazla premium gelirse ne olacak acaba
Sanatçılardan çok açıkcası gösterileri bekliyorum asıl şov orada oluyor bence. Drone ve ışık şovlar da umarım iyi şeyler vardır.Benim anladigim ctesi gunu millet gitsin, alisveris yapsin, ortam olsun
Pazar gunude esas kutlama futbolcularla falan. Kupada alinirsa basaksehir macinda klasik futbolcularin gecisleri vs olan sey sonuk kalmamasi lazim.
Gecen seneki dronelar, muzik, ortam gene iyidi. Onun cok uzerinde gorsel olmasi lazim totalde 2 haftalik surecte
BjkliŞarkıcı yalın gs değil miydi ? Hiç gelmedi kutlamalara hıyar
Endisem o konuda zayif kalmak, bunca tanitim ve gaz verip altini dolduramazlarsa, trabzon kutlamasi.misali atesdagli ve cep telefonu isigi sovla kalirsa is cok laf edebilirimSanatçılardan çok açıkcası gösterileri bekliyorum asıl şov orada oluyor bence. Drone ve ışık şovlar da umarım iyi şeyler vardır.