Yenikapı - Şampiyonluk Kutlaması | 25 Mayıs 2025 | beIN Sports Haber

O alan için gerekli olan sağlam ses prodüksiyon şirketiyle anlaşabildiklerini sanmıyorum. Ucuza getirilmiştir. Müzisyenlerin performanslarını muhtemelen o kadar büyük alandaki seyircilere duyuramazlar. 13 tane farklı türde müzik yapan insanı iyi bir prodüksiyon ve reji olmadan canlı performansla sahneye çıkarmak çok zor. Kayıttan çalar geçerler sembolik.

Valla gunun sonunda o alan Mordor gibi alev almazsa mesalelerden vs beklentim kirilir. Muzik kismi umrumda degil.

Goresel olarak muazzam olmasi lazim

Edis nasıl olmaz ya.

Gökhan Kırdar'ın hangi şarkıyı söyleyeceği belli zaten üzücü.

Koskoca 5. yıldıza arabesk liste yapmışlar.

Edis
Simge-Aşkın Olayım (gerçi yakın zamanda cenazesi vardı ama)
Gökhan Kırdar-Yerine Sevemem

yani şu üçü zaten kesin olmalıydı.

Bir tane de çok iyi DJ Suat Ateşdağlı Dışında.

Edis olsa iyi olurmuş. Kenan doğulu, gökhan kırdar, güliz ayla, emircan iğrek ve gripin iyi seçimler

edis - aleyna nerede hemen şimdi istifaaaaaa

Kadroya bak les gibi.Bi Cuesta eksik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim anladigim ctesi gunu millet gitsin, alisveris yapsin, ortam olsun

Pazar gunude esas kutlama futbolcularla falan. Kupada alinirsa basaksehir macinda klasik futbolcularin gecisleri vs olan sey sonuk kalmamasi lazim.

Gecen seneki dronelar, muzik, ortam gene iyidi. Onun cok uzerinde gorsel olmasi lazim totalde 2 haftalik surecte
Sanatçılardan çok açıkcası gösterileri bekliyorum asıl şov orada oluyor bence. Drone ve ışık şovlar da umarım iyi şeyler vardır.

Şampiyonluk kutlamasına zaten çok ağır isimler gelmez genelde. Buna rağmen iyi isimler var bence, tek eksik edis olmuş

Sanatçılardan çok açıkcası gösterileri bekliyorum asıl şov orada oluyor bence. Drone ve ışık şovlar da umarım iyi şeyler vardır.
Endisem o konuda zayif kalmak, bunca tanitim ve gaz verip altini dolduramazlarsa, trabzon kutlamasi.misali atesdagli ve cep telefonu isigi sovla kalirsa is cok laf edebilirim

Geri
Üst Alt