İsmail Aysal
Parçalı Üye
- 25 Ocak 2009
- 2.580
- 583
- 1.853
işte çok az detay var. premium üyelik alanlara neresi verilecek? şema nedir? oturma düzeni var mı? yoksa gelen kamp sandalyesi mi getirecek? çok düzensiz açıklamalar var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oturma yok yav, duz miting alani isteişte çok az detay var. premium üyelik alanlara neresi verilecek? şema nedir? oturma düzeni var mı? yoksa gelen kamp sandalyesi mi getirecek? çok düzensiz açıklamalar var.
Fbliydi o yavebru yaşar gsli mi yoksa trabzon kutlamalarında sahne alan demet akalın gibi mi?
Şema, oturma düzeni diye bir şey yok. GsPlus olanların hepsi girecek hatta onu o kadar da kontrol edemezler GsPlus'a Premium üye olanlara da sahneye daha yakın bir yer ayarlamışlar işte.işte çok az detay var. premium üyelik alanlara neresi verilecek? şema nedir? oturma düzeni var mı? yoksa gelen kamp sandalyesi mi getirecek? çok düzensiz açıklamalar var.
TS hangi sanatçılarla çekti ki 250 bin kişi alana?Bu sanatçılar ile ne kadar kişiyi çekebilirsin ki o alana? Ben zaten İstanbul'da değilim de vasat yani.
Bilmiyorum ki, mesela pode şarkısının sahibini al sırf onun için ekstra gitmek isteyen olur görmek için, demek istediğim bu idi.TS hangi sanatçılarla çekti ki 250 bin kişi alana?
oldu dostum l gante de gelsinBilmiyorum ki, mesela pode şarkısının sahibini al sırf onun için ekstra gitmek isteyen olur görmek için, demek istediğim bu idi.
Yabancılarda ayarlamak zor onların programı çok önceden belli olduğu için o kişiye de mesela teklif gitmiş haberler göre ama yüksek ihtimal ya zamanda yada parada anlaşılamamıştır. Açıkçası bu şarkıcı işi beni zaten sarmıyor bana göre görsel şovlar, drone şovları olmalı asıl umarım vardır, onların olmaması hayal kırıklığı yaratır. Mesela şarkıcı falan getirileceğine canlı orkestra olsa sözsüzBilmiyorum ki, mesela pode şarkısının sahibini al sırf onun için ekstra gitmek isteyen olur görmek için, demek istediğim bu idi.
Bak Bedük mesela tam kutlama işleri için ideal, hem canlı performansı iyi hem tarzı uygun.
ismi bedük degil bedis olsa cagırırlardıBak Bedük mesela tam kutlama işleri için ideal, hem canlı performansı iyi hem tarzı uygun.
Herkes pro üyelik alırsa ne olacak Hasan bey?Oldu Bilet yok GSplus uygulamasını indirmen yeterli. Premium üyelik alırsan ön tarafta 30 bin kişilik ayrılan yerde de izleyebilirsin. Uygulama ücretsiz ama premium olmak ücretli.
Kaos karmaşaHerkes pro üyelik alırsa ne olacak Hasan bey?

Böyle bir şeyin olma ihtimali pek yok bence. Olursa da o zaman önce gelenler alır.Herkes pro üyelik alırsa ne olacak Hasan bey?
@Emrah Yıldırım premium uyelık alacak gibiBöyle bir şeyin olma ihtimali pek yok bence. Olursa da o zaman önce gelenler alır.