Yenikapı - Şampiyonluk Kutlaması | 25 Mayıs 2025 | beIN Sports Haber

işte çok az detay var. premium üyelik alanlara neresi verilecek? şema nedir? oturma düzeni var mı? yoksa gelen kamp sandalyesi mi getirecek? çok düzensiz açıklamalar var.

ebru yaşar gsli mi yoksa trabzon kutlamalarında sahne alan demet akalın gibi mi?

işte çok az detay var. premium üyelik alanlara neresi verilecek? şema nedir? oturma düzeni var mı? yoksa gelen kamp sandalyesi mi getirecek? çok düzensiz açıklamalar var.
Oturma yok yav, duz miting alani iste
Sahneden belli bi alan belirlenir orayada ilk giden 30k girer.

Şema, oturma düzeni diye bir şey yok. GsPlus olanların hepsi girecek hatta onu o kadar da kontrol edemezler GsPlus'a Premium üye olanlara da sahneye daha yakın bir yer ayarlamışlar işte.

Son düzenleme:
Bu sanatçılar ile ne kadar kişiyi çekebilirsin ki o alana? Ben zaten İstanbul'da değilim de vasat yani.

Bilmiyorum ki, mesela pode şarkısının sahibini al sırf onun için ekstra gitmek isteyen olur görmek için, demek istediğim bu idi.
Yabancılarda ayarlamak zor onların programı çok önceden belli olduğu için o kişiye de mesela teklif gitmiş haberler göre ama yüksek ihtimal ya zamanda yada parada anlaşılamamıştır. Açıkçası bu şarkıcı işi beni zaten sarmıyor bana göre görsel şovlar, drone şovları olmalı asıl umarım vardır, onların olmaması hayal kırıklığı yaratır. Mesela şarkıcı falan getirileceğine canlı orkestra olsa sözsüz

bunlar gibi ve bazı marşları çalınması daha çok benim zevkime hitap eder mesela.

IMG_5844.webp

Şu adamı getirin yahu

yetenegini begendigim bir isim. su sira dizilerde sarkilari donuyor. kanimca iyi bir secim olmus .

ilk dinledigimden beri -begendigim sarkisina dair- aklimdan geceni kisa ve net yazayim ;
asagidaki sarki nin sozleri bizim takima cevirebilsek guzel olurdu . . .

<- >

Sensiz aşkı neyleyim
Sevdadan böyleyim
Yakışmaz yoksan hayat
Yazimsin sevgilim
Denizler dalgasıyla bir
Bende sozumle severim
Korkma özumle
Sevdamız ayın suretinde
Bizim gösümüzde
Parlıyor
Gündüz-gece
G⭐L⭐T⭐S⭐R⭐Y .

sozlerin gectigi vidyo ;

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Murat Durmaz , @Hayri Cund , @Hüsnü Ayabakan , @Ata B. Oğuz , @Vasfi Vural , @Barış Savaş , @Ismail ARI

saygi ve selamlar

Geri
Üst Alt