Yenikapı - Şampiyonluk Kutlaması | 25 Mayıs 2025 | beIN Sports Haber

En güzeli stadımızda sıcak bir ortamda yapmaktı bence. Bu işi düzgün yapamayacaklar gibime geliyor

Büyük hayal kırıklığı olacak gibi hissediyorum. Bizim yönetimden hiç bir alanda kaliteli bir iş beklemiyorum açıkçası. Sanatçı listesi bile çaplarının kanıtı. Hopdedik Ayhan'la statta kutlasalardı efendi efendi, boylarından büyük işlere kalkışmasalardı keşke.

En güzeli stadımızda sıcak bir ortamda yapmaktı bence. Bu işi düzgün yapamayacaklar gibime geliyor
Gorsel olarak burasi cok cok daha uygun.

Ama surdayim, burada kupayi alacagiz sanatcilar cikacak, futbolcular cikacak(?)

Basaksehir macinda ne olacak?

Gorsel olarak burasi cok cok daha uygun.

Ama surdayim, burada kupayi alacagiz sanatcilar cikacak, futbolcular cikacak(?)

Basaksehir macinda ne olacak?
Futbolcuların şarkıyla çıkması ve kupa kaldırma işi bence stada daha uygun. Burada yine bir konser tarzı ayrı bir kutlama olabilirdi. Madem böyle oldu başak maçında muslera ve mertens için veda töreni yapılsın

Futbolcuların şarkıyla çıkması ve kupa kaldırma işi bence stada daha uygun. Burada yine bir konser tarzı ayrı bir kutlama olabilirdi. Madem böyle oldu başak maçında muslera ve mertens için veda töreni yapılsın
Kesinlikle katiliyorum , o podyum muhabbeti stadda harikaydi , kupada orada alinmaliydi.(Ama bakinca yenikapi organizasyinuda kupasiz mantiga ters geliyor)

Dedigin gibi sirf muslera, mertens ve ciroya veda (kararini verirse o zamana kadar osimhen dahil) bagrimiza basip ugurlamaliyiz

GSplusa kayıt olamayanlar için ayrı bilet satılamaz mı ya gelir için. Teknoloji özürlü bir sürü insan var ülkede

Gsplus 100k+ indirmede google playstore da daha

Sürekli bilet muhabbeti yapanlar buyursun

Fiyat 20k bu arada :asd:

1 milyon sari kırmızı atan kalp

Galatasaray, Yenikapı Meydanı'nda yapılacak kutlamalar için planlamayı belirledi.

Sahne önü: GS Plus uygulamasının premium üyeleri

Genel alan: GS Plus uygulamasını ücretsiz indirip kaydolan kişiler

VIP: Yiyecek & İçecek İkramı - 20 bin ₺

VIP bolumu 20 bin TL

Galatasaray, Yenikapı Meydanı'nda yapılacak kutlamalar için planlamayı belirledi.
Sahne önü: GS Plus uygulamasının premium üyeleri

Genel alan: GS Plus uygulamasını ücretsiz indirip kaydolan kişiler

VIP: Yiyecek & İçecek İkramı - 20 bin ₺
Yazi rengini otomatik yap:)

Geri
Üst Alt