Yenikapı - Şampiyonluk Kutlaması | 25 Mayıs 2025 | beIN Sports Haber

Şampanya
Viski
Beyaz Şarap
Negroni

İkramı var mıdır?

coşkun sabah için 20 bin mi kalsın

rezalet bir kutlama bekliyor statta olmaması sanatçıların çoğunun fiyasko olması.

Sosyal medyada yanlis lanse ediliyor sanki giriş 20k gibi

Vip 20k sadece millet yanlis anliyor

Böyle büyük alanlara insan toplamak için siyasetçiler 1 ay önceden bilboardları dolduruyor, ana haber bültenlerinde reklam geçiyor. Bizimkiler 2-3 sosyal medya gönderisiyle o kadar insanı oraya nasıl toplayacak merak içindeyim. Ben iş yüzünden gidemiyorum mesela. Erken duyursalardı o tarihe iş almazdım. Benim gibi onlarcası vardır. Çok geç duyurdular şu işi.

Yönetimin “sessiz stratejisi” sayesinde şampiyon olduğumuzu sanan bazı üyeler vardı divanda.

Bu kutlamada yeteri kadar insan gelmezse ve gelir elde edemezsek yine bu organizasyonun yeteri kadar PR’ı yapılamadığı ve düzgün strateji geliştirilemediği için olacak.

Şu an kulüpte harıl harıl fikir üretilip uygulanması gerekiyordu ama bence hiç yok.

Sessiz strateji denilen korkup cebimden para gider diye konuşmayan deha.

Bir de haber yaptırmışlar Urfa’da kendileri şampiyon yapmış gibi bu İbrahim ve Maruf.

Sizi şampiyonluk da kurtarmayacak merak etmeyin seve seve gideceksiniz bu yaz.

Abi arif celik 80k kisi gelir diyor imkani yok bence

Min 150k max 400k bence

Trabzon bilmem kac sene sonra sampiyonluk patlamasi yasadi, dogru karsilastirma olur mu bilemem :)

Resmi hesap her an şöyle gelin böyle otobüs var vs duyuru atmalı ama yok yani.

Günde 1 duyuru yapılıyor hala.

Bu yeni hesap admini çok kötü X’te ki.

Oraya da Urfalının birini getirmişler bariz.

Ts taraftarı 200-250 bin civarı geldi.
Ts taraftarını ölçü almak doğru değil adamlar çok uzun bir süre sonra şampiyon oldular siyasi destekli başta Trabzon olmak Türkiye’nin her yerinden olmak üzere yoğun bir şekilde insan taşıdılar. Bizim taraftar sayımız çok ama 3 yıl üst üste şampiyonluk fazla bir rehavet getirdi. Bende çok büyük bir katlım beklemiyorum inşallah ben yanılırım

Geri
Üst Alt