Yenikapı - Şampiyonluk Kutlaması | 25 Mayıs 2025 | beIN Sports Haber

Galatasaray taraftarının büyüklüğünü anlayamamissiniz.

Daha dar doldurması daha kolay bi alanda yapılmalıydı sanki, 200k bile toplasan alan çok büyük olduğu için boş duracak

En iyisi statta bence de neyse

Geçen şampiyonluk kutlamasında taraftarı baydılar resmen ne çıkan şarkıcı ne dj ne sunucu tatmin etti, beklentiyi yükseltmeden ve taraftarı da yormadan basit şeyler yapmak lazım aslında artık ama madem böyle bir işe girişiyorsun 25. şampiyonluk 5 yıldız diye özel olsun istiyorsun o zaman 1 tane şarkıcı 1 tane dj getireceksin taraftarı heyecanlandıracaksın alan girişlerine de gs storu yığacaksın bilet için de şimdiki gibi vip alan yap al 10k kişiyi ön sıraya peynir ekmek gibi de satarsın ama bunlar organizasyon yeteneği isteyen işler, o yüzden bu yönetim hiç bir işi olması gerektiği gibi yapamaz...

Şampiyonluk statta kutlanır. Bence bu Yenikapı organizasyonu fiyasko ile sonuçlanacak.

BCT yüksek ihtimal Pode'yi söyleyenden bahsediyor olabilir.

Haftasonu o devasa kalabalikta gelen sanatçılardan birisi osiensen bizimle kal dese ve taraftar coşsa müthiş olur

84d7f9b099aa44a1ebd02ef47b5b18cb.jpg

vah ki vah

alan boş kalır gsclilerin imajı sarsılır

Yarın maçtan sonramı verecekler kupamızı yoksa Yenikapı’da mı alıyoruz anlamadım ben

Geri
Üst Alt