Yenikapı - Şampiyonluk Kutlaması | 25 Mayıs 2025 | beIN Sports Haber

Renktaş bu örnek aldıkları topçular hristiyan falan bir istakoz çıkarıyorlar bazen allah muhafaza çocuğun hristiyan olabilir biz en iyisi müslüman topçu alalım ne dersin?

Yazdigim mesajin muslumanlikla veya hristiyanlikla alakasi yok

Görüntü olarak hos olmadigini söylüyorum sadece

Yoksa gecmis te sampiyonluk kutlamalarinda oyuncularimiz tabiki ki eglence ortami oldugu icin alkol iciyordular ama kameralarin oldugu ortam da yapmiyordular büyük ihtimal benim degindigim durumdan dolayi

Futbol da akillara zarar, tribalist mentaliteyi reklam eden yoneticileri yasaklasak - belki ilk once cocuklarimiza insan olmayi ogretelim.

Sonra belki milletin aldigi alkole ve sigaraya karisalim. Bu tur kurbansiz suclara karsi olan insanlarin nerden ilham aldiklarinida iyi biliyoruz zaten.
sporcu adam dikkat etmeli kendine özentiligi katmıyorum. barış puro içiyor kaç gündür

Yoksa gecmis te sampiyonluk kutlamalarinda oyuncularimiz tabiki ki eglence ortami oldugu icin alkol iciyordular ama kameralarin oldugu ortam da yapmiyordular büyük ihtimal benim degindigim durumdan dolayi
Bira içmek ayıp bir şey değil. Bu ülkede de gayet normal bir şey. Yozlaşmayalım bu kadar.

1748266796393.webp

ışık kapalı seks yapmaktan bahsediyor herhalde

Renktaş eskiden böyle değildi zaten son zamanlarda bu hristiyan topçu özendirmesi başladı sonrası da alkol falan gırla zaten herkes alkolik gibi. Dizilerde filmlerde de çok fazla özendirme var asıl sonrun bu bar meyhane gibi yerlerin sokakta olması bunlar gizli saklı yerlerde olmalı bildiğin sokakta içiyorlar çocuklarımız da özeniyor. Benim oğlum 14 yaşında geçen gün efes tombul içerken gördüm ne yapacağımı bilmiyorum.

Tutsun kendini , Içmeyi versin içmeyenlerde zor bir şey değil bu yav. Salahın kutlama yaparken van dijk'a , Alisson'a içmeyin şu zıkkımı canım çekiyor milleti özendiriyorsunuz dedigini sanmıyorum.

[emoji[emoji6][emoji6]]" data-quote="Mert S. Yüksel" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Bira içmek ayıp bir şey değil. Bu ülkede de gayet normal bir şey. Yozlaşmayalım bu kadar.

Aksini iddia etmedim

Isteyen istedigini yapmakta özgür

Renktaş eskiden böyle değildi zaten son zamanlarda bu hristiyan topçu özendirmesi başladı sonrası da alkol falan gırla zaten herkes alkolik gibi. Dizilerde filmlerde de çok fazla özendirme var asıl sonrun bu bar meyhane gibi yerlerin sokakta olması bunlar gizli saklı yerlerde olmalı bildiğin sokakta içiyorlar çocuklarımız da özeniyor. Benim oğlum 14 yaşında geçen gün efes tombul içerken gördüm ne yapacağımı bilmiyorum.

Farkli yerlere cekiyorsun

Yani yazdiklarinla benim bahsettigim konu’nun hic alakasi yok ama neyse

Geri
Üst Alt