Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alkolün zararlarını sende görüyoruzbende ilk içkimi 15 yaşında içmiştim birine özenerek değil direkt peder beyin isteği üzerine
hadi yallah dostum
dostum böyle devam edersen tuborg şişeyle ilişkin olacakalkolün zararlarını sende görüyoruz
viski tercih ederimdostum böyle devam edersen tuborg şişeyle ilişkin olacak
Renktaş bu örnek aldıkları topçular hristiyan falan bir istakoz çıkarıyorlar bazen allah muhafaza çocuğun hristiyan olabilir biz en iyisi müslüman topçu alalım ne dersin?
sporcu adam dikkat etmeli kendine özentiligi katmıyorum. barış puro içiyor kaç gündürFutbol da akillara zarar, tribalist mentaliteyi reklam eden yoneticileri yasaklasak - belki ilk once cocuklarimiza insan olmayi ogretelim.
Sonra belki milletin aldigi alkole ve sigaraya karisalim. Bu tur kurbansiz suclara karsi olan insanlarin nerden ilham aldiklarinida iyi biliyoruz zaten.
Bira içmek ayıp bir şey değil. Bu ülkede de gayet normal bir şey. Yozlaşmayalım bu kadar.Yazdigim mesajin muslumanlikla veya hristiyanlikla alakasi yok
Görüntü olarak hos olmadigini söylüyorum sadece
Yoksa gecmis te sampiyonluk kutlamalarinda oyuncularimiz tabiki ki eglence ortami oldugu icin alkol iciyordular ama kameralarin oldugu ortam da yapmiyordular büyük ihtimal benim degindigim durumdan dolayi
Yazdigim mesajin muslumanlikla veya hristiyanlikla alakasi yok
Görüntü olarak hos olmadigini söylüyorum sadece
Yoksa gecmis te sampiyonluk kutlamalarinda oyuncularimiz tabiki ki eglence ortami oldugu icin alkol iciyordular ama kameralarin oldugu ortam da yapmiyordular büyük ihtimal benim degindigim durumdan dolayi
Tebrik etmek için biraz erken olmamış mı yav şöyle Temmuz'u falan bekleselerdi.

[emoji[emoji6
]
[emoji6
]]" data-quote="Mert S. Yüksel" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Renktaş eskiden böyle değildi zaten son zamanlarda bu hristiyan topçu özendirmesi başladı sonrası da alkol falan gırla zaten herkes alkolik gibi. Dizilerde filmlerde de çok fazla özendirme var asıl sonrun bu bar meyhane gibi yerlerin sokakta olması bunlar gizli saklı yerlerde olmalı bildiğin sokakta içiyorlar çocuklarımız da özeniyor. Benim oğlum 14 yaşında geçen gün efes tombul içerken gördüm ne yapacağımı bilmiyorum.
Senin önünde puro ve alkol. Sen bakma yaşın yetmez.saygı duy
Bırak Murat hocum onu , onun işi gücü gırgır şamata.Senin önünde puro ve alkol. Sen bakma yaşın yetmez.