GSC Haber YENİLENDİK! | GSCimbom 2018

Hangi Sistem Daha İyi?

• Yeni forum

Oy: 49 61,3%
  • Eski forum

Oy: 31 38,8%

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Sevgili Adminler;

Favori mesajım özelliği kalktı mı?

Yeni foruma BA_YILL_DIMM.. :eek:

Zaten sıkı takipçisi olduğum, Kadınlar Kulübü 'den Xenforo sistemine aşinaydım.. :whistle:(y)

Bu değişiklik sanki benim için yapılmış, teşekkürler @yöneticilerim :love:

Güncelleme oncesi yazabildigim basliklara yazamıyorum tartışma platformundaki konuya yorum yaptığımda ilgili hata veriyor

Modlara üyelere veya adminlere tapatalk uzerinden forum om atabiliyorduk simdi tapatalktan özel mesaj atilmiyor tapatalk PM atildiginda ise karsi taraf serverde değilse pm ulaşmıyor.
Alıntı ve begeni bildirimleri tt üzerinden yine görülmüyor bu tt ile alakalı bir durum sanırım.
Önceden açılmış bazı başlıkları arattigimda ulasamiyorum silindi mi bazi başlıklar?

@Aslan Karadağ
@Melih Açıkgöz
@Emrah Yıldırım

Güncelleme oncesi yazabildigim basliklara yazamıyorum tartışma platformundaki konuya yorum yaptığımda ilgili hata veriyor

Modlara üyelere veya adminlere tapatalk uzerinden forum om atabiliyorduk simdi tapatalktan özel mesaj atilmiyor tapatalk PM atildiginda ise karsi taraf serverde değilse pm ulaşmıyor.
Alıntı ve begeni bildirimleri tt üzerinden yine görülmüyor bu tt ile alakalı bir durum sanırım.
Önceden açılmış bazı başlıkları arattigimda ulasamiyorum silindi mi bazi başlıklar?

@Aslan Karadağ
@Melih Açıkgöz
@Emrah Yıldırım

-Şuan yazabilirsiniz tp'ye. Özel yetkilendirme ile giriş sağlanıyor.
-geçtiğimiz günlerde biri daha bahsetti aynı arızadan ama karşılıklı özel mesajlaşmamız da tekrarlamadığını gördük. anlık bi durum söz konusu olabilir.
-bazı başlıklar temizlendi doğrudur.

@Aslan Karadağ
@Melih Açıkgöz
@Emrah Yıldırım

-Şuan yazabilirsiniz tp'ye. Özel yetkilendirme ile giriş sağlanıyor.
-geçtiğimiz günlerde biri daha bahsetti aynı arızadan ama karşılıklı özel mesajlaşmamız da tekrarlamadığını gördük. anlık bi durum söz konusu olabilir.
-bazı başlıklar temizlendi doğrudur.
Yine göndermedi hata asagida yazıyor
47f12dd4b9d9a83fe00bb2b653e5bd63.jpg

Teşekkür ederiz Doruk fakat kırmızı olarak belirttiğim kısmı anlayamadım. :unsure:

Kadinlarkulubu.com duymuşsunuzdur admin bey...

Benim hanım hamilelik döneminde o siteye çok girerdi.. Tavsiyeler ve bebekler için hazırlık başlıkları çok ilgimizi çekiyordu..

Sonra çocuk doğunca hanımın siteye ilgisi azaldı.. üyeliğide ben kullanmaya devam edip, mod falan olmuştum orada..

Aslında bu kadar uzun uzunda anlatmama gerek yoktu.. Oradaki forum sunucusu da Xenforo idi, sizde incelerseniz ara yüzünün bizimkine benzer olduğunu görebilirsiniz..

Eski forumda bulunan bazı smileyleri ekledim buraya. :asd::uiyy::dans::hat::ka::tbr:

Hayırlı Olsun !

Yeni foruma cezalı girdik iyi mi :D

Burası sadece bir spor forumu değil - GSC, dostların buluştuğu, güzelce sohbet edildiği ve bazen de şakalar ve eğlence yapıldığı samimi bir yer.

#iLoveGSC

Daha nice GSC dolu yıllara..
ben bile beceremedim cezali girmeyi h.o. :D

Kafama takılan iki konu bulunmaktadır.
1- kaç tane özel mesaj hakkımız var ? posta kutumuzu boşaltmakta fayda var mı yoksa sınırsız mı ?
2- sorum ise konu açtığımda, postun sonuna 10 satır boşluk atıyor. düzelt diyorum ama boşluklar gitmiyor.

sorular zaten cevaplandıysa ve ben görmediysem, lütfen dikkate almayın..

Kafama takılan iki konu bulunmaktadır.
1- kaç tane özel mesaj hakkımız var ? posta kutumuzu boşaltmakta fayda var mı yoksa sınırsız mı ?
2- sorum ise konu açtığımda, postun sonuna 10 satır boşluk atıyor. düzelt diyorum ama boşluklar gitmiyor.

sorular zaten cevaplandıysa ve ben görmediysem, lütfen dikkate almayın..

10 pm hakkınız var. 2.soruyu ssli gösterir misin?

Avata ebat olarak 400x400 olarak yenilenmiş, boyut olarak sınır hala 19,5kb mı?
Boyut sınırı yok.

GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burak Yilmaz'li dim mak, Sabri Sarioglu kirbac, tutturen rasta ve Onur Bakir gul emojilerini de ekleyebilir miyiz

Ben bu halini beğenmedim diğeri daha güzeldi tabi ki bunada alışır insan ama diğer daha basit ve rahattı sonuçta bi internet formundan habire insan yenilik beklemez

Geri
Üst Alt