- 6 Şubat 2017
- 11.163
- 29.209
- 1.788
Sevgili Adminler;
Favori mesajım özelliği kalktı mı?
Favori mesajım özelliği kalktı mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncelleme oncesi yazabildigim basliklara yazamıyorum tartışma platformundaki konuya yorum yaptığımda ilgili hata veriyor
Modlara üyelere veya adminlere tapatalk uzerinden forum om atabiliyorduk simdi tapatalktan özel mesaj atilmiyor tapatalk PM atildiginda ise karsi taraf serverde değilse pm ulaşmıyor.
Alıntı ve begeni bildirimleri tt üzerinden yine görülmüyor bu tt ile alakalı bir durum sanırım.
Önceden açılmış bazı başlıkları arattigimda ulasamiyorum silindi mi bazi başlıklar?
@Aslan Karadağ
@Melih Açıkgöz
@Emrah Yıldırım
Yine göndermedi hata asagida yazıyorGüncelleme oncesi yazabildigim basliklara yazamıyorum tartışma platformundaki konuya yorum yaptığımda ilgili hata veriyor
Modlara üyelere veya adminlere tapatalk uzerinden forum om atabiliyorduk simdi tapatalktan özel mesaj atilmiyor tapatalk PM atildiginda ise karsi taraf serverde değilse pm ulaşmıyor.
Alıntı ve begeni bildirimleri tt üzerinden yine görülmüyor bu tt ile alakalı bir durum sanırım.
Önceden açılmış bazı başlıkları arattigimda ulasamiyorum silindi mi bazi başlıklar?
@Aslan Karadağ
@Melih Açıkgöz
@Emrah Yıldırım
-Şuan yazabilirsiniz tp'ye. Özel yetkilendirme ile giriş sağlanıyor.
-geçtiğimiz günlerde biri daha bahsetti aynı arızadan ama karşılıklı özel mesajlaşmamız da tekrarlamadığını gördük. anlık bi durum söz konusu olabilir.
-bazı başlıklar temizlendi doğrudur.
Yeni foruma BA_YILL_DIMM..
Zaten sıkı takipçisi olduğum, Kadınlar Kulübü 'den Xenforo sistemine aşinaydım..
Bu değişiklik sanki benim için yapılmış, teşekkürler @yöneticilerim![]()
bir @Zıt Tamkarşıt değilsin.Teşekkür ederiz Doruk fakat kırmızı olarak belirttiğim kısmı anlayamadım.![]()
Teşekkür ederiz Doruk fakat kırmızı olarak belirttiğim kısmı anlayamadım.![]()
Denedim ama bir sorun olmadı.Önbelleği temizleyip dener misin?Yine göndermedi hata asagida yazıyor![]()
Tartısma platformuna ızın vereleDenedim ama bir sorun olmadı.Önbelleği temizleyip dener misin?
TeşekkürlerDenedim ama bir sorun olmadı.Önbelleği temizleyip dener misin?Yine göndermedi hata asagida yazıyor![]()

ben bile beceremedim cezali girmeyi h.o.Hayırlı Olsun !
Yeni foruma cezalı girdik iyi mi
Burası sadece bir spor forumu değil - GSC, dostların buluştuğu, güzelce sohbet edildiği ve bazen de şakalar ve eğlence yapıldığı samimi bir yer.
#iLoveGSC
Daha nice GSC dolu yıllara..
Kafama takılan iki konu bulunmaktadır.
1- kaç tane özel mesaj hakkımız var ? posta kutumuzu boşaltmakta fayda var mı yoksa sınırsız mı ?
2- sorum ise konu açtığımda, postun sonuna 10 satır boşluk atıyor. düzelt diyorum ama boşluklar gitmiyor.
sorular zaten cevaplandıysa ve ben görmediysem, lütfen dikkate almayın..
Boyut sınırı yok.Avata ebat olarak 400x400 olarak yenilenmiş, boyut olarak sınır hala 19,5kb mı?
Ben bu halini beğenmedim diğeri daha güzeldi tabi ki bunada alışır insan ama diğer daha basit ve rahattı sonuçta bi internet formundan habire insan yenilik beklemez