GSC Haber YENİLENDİK! | GSCimbom 2018

Hangi Sistem Daha İyi?

• Yeni forum

Oy: 49 61,3%
  • Eski forum

Oy: 31 38,8%

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
2013e geri dönsek keşke,çare drogba falan iyiydi.gezi yüzünden şampiyonluk kutlamasi yapamasakta güzel bi heycandi

keşke beğenmedi butonu geri dönse
keşke

6 ay üye, sonra mod, kısa süre sonra smod, 3.5 yıldır admin.

GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi

source.gif

2018 yılı forumumuz için inanılmaz iyi gidiyor
-pasif üyeler canlandırıldı
-maça giden üye sayısı/aktif üye sayısı oranı aşırı yükseldi
-üyeler gerçek hayatta daha çok buluşmaya başladı
-gırgır şamata eksik olmadı. gerginlik minimum seviyede
-forum yenileniyor

bu gidişle kendi topumuzu tankımızı yaparız

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tesekkurler

herkesin kimlik numarasi ve gercek ismiyle ve tek uyelik yapmak zorunda kalacagi yeniligi de bir gun gormek dilegiyle

korkakligin luzumu yok , herkesin yazdigindan sorumlu oldugu bir forum cok daha saglikli ilerler

bu sekilde birakarak tamamen forumu yonetenlerin riski ve sorumlulugu artiyor , o insanlara da haksizlik oluyor

Buna ek olarak parmak izi ve DNA ornegide alirsak uyelerden daha saglikli bir ortam olacagini dusunuyorum.

Umarim Sinan beyde bana katiliyordur.

Kimlik numarası verilmesine karşı değilim ama gereksiz bulanlardanım. Belki başkasının tc kimlik no'su ile burada hayali bir karakter oluşturup başka birinin başı derde girebilir.

Zaten birisini dava edecekseniz her türlü ederseniz. Size hakaret edeni bulamamak yada ulaşamamak abest. Herkes herkese istediği saatte istediği zamanda ulaşabiliyor.

Email yada isteyene telefon konfirmasyonu sağlanabilir. Numaramı mesela paylaşabilirim bunda bir beis göremiyorum ama tc paylaşmakta saçma o tcler ile neler yapılabiliyor bunun garantisi yok.

Hem çoğumuz senelerdir yarı anonim takılıp bir sıkıntı da görmedik.

Geri
Üst Alt