- 10 Nisan 2013
- 59.600
- 43.248
- 3.943
Bu arada şifre problemi olmayacak tabii ki.Direkt kullanıcı isminiz ve şifrenizle giriş yapacaksınız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimlik numarası verilmesine karşı değilim ama gereksiz bulanlardanım. Belki başkasının tc kimlik no'su ile burada hayali bir karakter oluşturup başka birinin başı derde girebilir.
Zaten birisini dava edecekseniz her türlü ederseniz. Size hakaret edeni bulamamak yada ulaşamamak abest. Herkes herkese istediği saatte istediği zamanda ulaşabiliyor.
Email yada isteyene telefon konfirmasyonu sağlanabilir. Numaramı mesela paylaşabilirim bunda bir beis göremiyorum ama tc paylaşmakta saçma o tcler ile neler yapılabiliyor bunun garantisi yok.
Hem çoğumuz senelerdir yarı anonim takılıp bir sıkıntı da görmedik.
2 senede bir layklar siliniyor yetti be ,Zarper ile ayni layk sayısında olmayı kabul edemem
Burasinin bir Internet sitesi degil, Galatasaray sitesi oldugunu anladiginiz ve forumu Galatasaray icerikleri ve digerleri diye ayirdiginizda hem isiniz kolaylasacak hemde site daha hizli buyuyecek.
keşke beğenmedi butonu geri dönse
keşke
Keramettin TANRIVERDİkeramettin de ortada yok he
kesin bu değişikliği istemiyor reis
onun istemediği bir şeyi yapıyorsanız siz de hainsiniz
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Her şey bilgim dahilinde, yeni foruma sizden önce gidip izlerimi bıraktım. Bazı üyelerin profilinde sürprizlerim var hatta.keramettin de ortada yok he
kesin bu değişikliği istemiyor reis
onun istemediği bir şeyi yapıyorsanız siz de hainsiniz
bu konudaki en önemli mesaj buHer şey bilgim dahilinde, yeni foruma sizden önce gidip izlerimi bıraktım. Bazı üyelerin profilinde sürprizlerim var hatta.
O değilde bunca mesaj ne konuştunuz yav gene.
O da her forum geçişinde malum olduğu üzere like kaybı.Likeları ücretli ve farklı bir hizmet ile sağladığımız için maalesef onları alamıyoruz.Artık sıfırdan kasacaksınız![]()
bu konudaki en önemli mesaj bu
YENİLENİYORUZ! | GSCimbom 2018
üstad bilgin benle buluşmak istiyomuş