GSC Haber YENİLENDİK! | GSCimbom 2018

Hangi Sistem Daha İyi?

• Yeni forum

Oy: 49 61,3%
  • Eski forum

Oy: 31 38,8%

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Bu arada şifre problemi olmayacak tabii ki.Direkt kullanıcı isminiz ve şifrenizle giriş yapacaksınız.

Kimlik numarası verilmesine karşı değilim ama gereksiz bulanlardanım. Belki başkasının tc kimlik no'su ile burada hayali bir karakter oluşturup başka birinin başı derde girebilir.

Zaten birisini dava edecekseniz her türlü ederseniz. Size hakaret edeni bulamamak yada ulaşamamak abest. Herkes herkese istediği saatte istediği zamanda ulaşabiliyor.

Email yada isteyene telefon konfirmasyonu sağlanabilir. Numaramı mesela paylaşabilirim bunda bir beis göremiyorum ama tc paylaşmakta saçma o tcler ile neler yapılabiliyor bunun garantisi yok.

Hem çoğumuz senelerdir yarı anonim takılıp bir sıkıntı da görmedik.

Biz niye verek aga senelerdir burdayız yeni üyeler versin ya da çok vermek isteyenler verebilir

Xenforo adamdır gerisi madamdır.

Tapatalksız kullanabilecez forumu en güzelide o

Burasinin bir Internet sitesi degil, Galatasaray sitesi oldugunu anladiginiz ve forumu Galatasaray icerikleri ve digerleri diye ayirdiginizda hem isiniz kolaylasacak hemde site daha hizli buyuyecek.

Burasinin bir Internet sitesi degil, Galatasaray sitesi oldugunu anladiginiz ve forumu Galatasaray icerikleri ve digerleri diye ayirdiginizda hem isiniz kolaylasacak hemde site daha hizli buyuyecek.

Bunu biz daha önce tecrübe ettik. Biz Galatasaray ağırlıklı forum yapmaya çalıştıkça üyelerin genel forum ihtiyacı kısıtlandı.Tecrübe ettik bunları biz.

GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayırlı olsun, şimdiden elinize sağlık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öncelikle yenilenmede her zaman fayda vardır diye düşünen biriyimdir

Bu bakımdan iyi olacağını düşünüyorum ve hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum

Ayrıca yeni sistemde bahsedilen özellikler çok iyi görünüyor

özellikle de sosyal medya uygulamaları ile entegrasyon olayı çok iyi görünüyor

Şimdiden emek veren her bir arkadaşımızın eline ve emeklerine sağlık diyorum

Saygılarımla...

O da her forum geçişinde malum olduğu üzere like kaybı.Likeları ücretli ve farklı bir hizmet ile sağladığımız için maalesef onları alamıyoruz.Artık sıfırdan kasacaksınız :D

iyi değilim ben..
EG7vY.gif

bu konudaki en önemli mesaj bu
YENİLENİYORUZ! | GSCimbom 2018
üstad bilgin benle buluşmak istiyomuş

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sinan'daki şu forumdaki güçler takıntısını da anlayamıyorum yalnız, illa en tepedeki adam oluşturma çabasında :asd:

Duyurular konusunda kimin ne zaman hangi göreve geldiği ya da kimin belirlediği belli halbuki.

Abdullah Abi bize kolay kolay karışmaz bu arada, uzun süredir bu böyle, sanırım 2012-2013'ten beri ancak forumun sahibi odur 10 senedir.

Geri
Üst Alt